fiset metalic
fiset metalic

Pe langa productia propriu-zisa sau oferirea unor servicii, activitatea unei firme are si o importanta componenta birocratica. In special in departamentele de contabilitate si resurse umane este utilizat un numar mare de documente, ceea ce face necesara gasirea unor solutii optime de depozitare.

Datorita rezistentei sale si durabilitatii in timp, precum si unor caracteristici care permit aranjarea multiplelor documente pe categorii, solutia apreciata de majoritatea antreprenorilor este un fiset metalic, disponibil si pe www.officeclass.ro.

Documente necesare periodic pentru contabilitate si HR

Periodic – fie lunar, fie trimestrial – contabilul fiecarei firme trebuie sa aiba la dispozitie mai multe documente, care ii sunt necesare pentru a inregistra si a intocmi documentele contabile oficiale. In principal, este vorba despre urmatoarele tipuri de acte, care pot fi pastrate in deplina siguranta intr-un fiset metalic:

extrase de cont,

bonuri fiscale;

avize de insotire a marfii;

chitante;

facturi de vanzare;

raportul de vanzari si raportul de productie;

NIR-urile, adica notele de receptie;

toate contractele incheiate in perioada respectiva, indiferent de tipul acestora: de achizitii, de prestari servicii, de sponsorizare etc;

procesele verbale de schimbare a pretului;

foile de parcurs;

bonurile de consum;

deconturile de cheltuieli;

raporturile Z din casa de marcat, daca este cazul.

Toate cele enumerate pana acum sunt necesare indiferent daca firma are sau nu angajati. Pentru firmele care au angajati, numarul documentelor ce pot fi depozitate intr-un fiset metalic creste, deoarece se adauga si urmatoarele categorii:

condica de prezenta, cu ora de inceput si ora de sfarsit a programului de lucru;

cererile de concediu de odihna, atunci cand este cazul;

concediile medicale si certificatul roz, in cazul in care au aparut astfel de situatii in perioada respectiva,

primele si bonusurile acordate angajatilor;

orice alte documente care privesc activitatea salariatilor in perioada respectiva.

Cele mai apreciate modele de fiset metalic

Pentru firmele mici si mijlocii, un produs care se dovedeste ideal este un obiect de mobilier cu patru rafturi reglabile pe inaltime, care poate suporta greutati de pana la 40 de kilograme pe fiecare polita si care este disponibil la un pret extrem de atractiv, de numai 724,49 de lei. Fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 milimetri, este recomandat pentru utilizare comerciala si industriala. Usa dublu ranforsata este dotata cu fante de aerisire in partea inferioara, precum si cu porteticheta. Produsul are urmatoarele dimensiuni: latimea de 600 de milimetri, adancimea de 400 de milimetri si inaltimea de 1 800 de milimetri. Se livreaza neasamblat, insa montarea poate fi realizata facil de o singura persoana.

Pentru necesitati superioare de depozitare a documentelor, este recomandat un fiset metalic cu 3 polite reglabile pe inaltime, prevazut in plus si cu un seif metalic, pentru pastrarea unor bunuri sau documente de o valoare deosebita. Dimensiunile sunt generoase: latime de 900 de milimetri, adancime de 400 de milimetri si inaltime de 1 920 de milimetri. Fiecare polita suporta o greutate de pana la 50 de kilograme. Este dotat cu sistem de inchidere sus-jos, incuietoarea fiind prevazuta cu doua chei. Poate fi cumparat la pretul de 1364,99 de lei.

Viziteaza magazinul online OfficeClass.ro si vei gasi, fara indoiala, modelul potrivit de fiset metalic pentru necesitatile firmei tale!

De interes:  3 activitati in aer liber care te vor ajuta sa faci miscare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.