Femeie! Nu te mulțumi cu jumătăți de măsură – BANAT FM

Femeie! Nu te mulțumi cu jumătăți de măsură

Nu te lăsa cucerită de orice impostor de suflete. Mulți dintre ei nu se iubesc indeajuns. Cum ar putea sa te iubească asa cum meriți? Cand patul e prea cald iar inima prea rece. Nu aștepta un bărbat care sa îți recite din versuri alese. Fii tu o poezie pentru tine, in primul rând. Bărbatul potrivit te va invita in suflet si nu-si va mai dori sa pleci.

Nu accepta sa porți o bluză care-ți ascunde frumusețea. Cine te vede așa cum ești, te va iubi și dimineața. Căci noaptea, toți iubesc la fel! :))

Nu te lăsa pe locul doi. Nu este un loc câștigător. Tu trebuie sa fii doar prima. Atât in minte cât si in inimă. Nu savura prea mult cuvinte dulci. Atâta timp cât ele nu se transformă-n fapte. E ca o haină ce nu o să-ți mai placă-n timp. O vei da jos si vei uita de ea. Nu fi atrasă de un chip frumos. Cele mai multe povești se ascund in interior. Acolo trebuie sa cauți. Si vei găsi. La timpul potrivit.

De interes:  Haos la punctele de frontieră de la granița de vest, se așteaptă ore în șir pentru intrare

Învață să il iei pe „Nu” in brațe atunci cand ochii ceilalți îți urmăresc cu-atentie trupul. Când inima nu mai tresare demult la ce iubeai cândva. Când celălalt îți vede formele dar nu-și dorește să le deslușească. Nu te mulțumi cu jumătăți de măsură. Nu vei putea gusta intregul. E ca o prăjitură ce-o savurezi pe jumătate atunci când buzele iți sunt desprinse de parfumul ei.

Tu ești Femeie, iar o Femeie înseamnă atât de mult. Tu poți sa ceri. Totul de la viață… si ceva in plus. 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.