’’Farfurie sanatoasa’’, concept unic in Romania, se lanseaza la Timisoara!

’’Farfurie sanatoasa’’, concept unic in Romania, se lanseaza la Timisoara, iar toti cei care isi doresc  sa aiba un stil de viata sanatos nu mai au nici o scuza, deoarece vor avea permanent un meniu echilibrat la indemana. Specialistii pot fi alesi de catre utilizatori, direct de pe site-ul https://farfuriesanatoasa.ro/, iar in urma unei consultatii profesioniste se va stabili necesarul caloric si nutritional prin elaborarea unui meniu personalizat . Poti opta pentru acest stil de colaborare fie ca îti doresti să pierzi în greutate, să acumulezi masa musculara sau, pur si simplu, să îti schimbi modul de a te hrăni, cu unul mai sănătos.

Meniul personalizat este pregatit cu maxima atentie, din ingrediente naturale, atent selectionate si livrat direct acolo unde iti doresti tu, in intervalul orar stabilit de comun acord cu echipa “Farfurie sanatoasa”.

Este cel mai simplu mod prin care timisorenii pot sa fie siguri ca au parte de un stil de viata sanatos si echilibrat, fara efortul de a gati, de a pierde timp pretios pentru a face cumparaturi. Care sunt pasii prin care poti sa ai si tu in fiecare zi ‘’Farfurie sanatoasa’’?

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 160. S-a deschis sezonul reducerilor la asasinate în stil mafiot!

Te programezi

Alege specialistul dorit sau cel care se află în apropierea locatiei tale.

Vii cu meniul recomandat

Vino cu meniul personalizat la sediul nostru pentru obtinerea rezultatelor propuse.

Semnezi contractul

Odată ce au fost stabilite obiectivele si programul tău zilnic alături de noi, nu mai rămâne decât să semnezi contractul.

Livrarea meniului

Oriunde esti si la ora stabilită! Noi venim la tine, tu trebuie să te bucuri de cele mai sănătoase preparate.

 

SIMPLU   |   RAPID  |   EFICIENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.