Fabrica de Fericire

fabrica-de-fericire

Cum ar fi daca ar exista o fabrica de fericire? Un loc de unde fiecare ar putea sa isi comande sau sa cumpere fericire? Un fel de Black Friday al sufletului pentru care trebuie sa stai treaz toata noaptea ca sa prinzi un loc cât mai aproape de intrare? Nu vreau sa imi imaginez ce cozi interminabile si câte suflete se vor înghesui pentru a cumpara liniștea minții si a inimii.

„As dori un kilogram de fericire sau, si mai bine, dați-mi 10 kilograme. Cine știe cand veti mai aduce!”

Problema este ca multi nu ar apuca sa cumpere nimic. Stocul s-ar epuiza la primul suflet care ar investi toti banii din lume si din contul lui bancar pentru a atinge împlinirea. Iar ceilalți oameni ar ramane cu ochii in soare. Nu mi se pare deloc corect. Cum vine asta? Un singur om extrem de fericit si de împlinit si alte zeci, sute sau milioane pacăliți? Oameni care au așteptat in ploaie sau in vânt, s-au înghiontit sa ajungă in fata, au adunat lacrimi si au sperat sa cumpere fericire chiar si la un preț întreg iar acum, cand au ocazia, ea se termina atât de repede?

De interes:  Culisele statului paralel | Comisie de anchetă după dezvăluirile fostului șef al CNAS de la Realitatea Plus - Cum s-a folosit SRI de cardul de sănătate

Ar fi inadmisibil. Ar fi o revoluție a inimilor suferinde care ar tăinui in secret sa il jefuiască pe cel mai fericit dintre toti si sa ii fure zâmbetul. Sa isi împartă fericirea intre ei. Ca niste mojici lipsiți de scrupule. Niste hoți de fericire si niste pradatori de zâmbete care ar face orice si ar calca peste orice cadavru ajuns in putrefacție pentru a fi Fericiți.

Si totuși, cum ar fi daca aceasta Fabrica a fericirii chiar ar exista? Multi s-ar bucura. Multi ar intra intr-o agitație a simțurilor. Multi ar cumpara-o. Fara niciun dubiu.

Ceea ce multi nu stiu însă este ca Fabrica de Fericire chiar exista. Ea se afla in tine. Acolo trebuie sa o cauți. Nu costa nimic si e infinita!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.