Joi, 9 mai, ora 19:00, la Plai (Ambasada) – Timișoara, are loc un eveniment adresat părinților care doresc să discute despre importanța taberelor educaționale în străinătate, în dezvoltarea educațională a copiilor. Raluca Niculae – Manager al Departamentului de Studii Gimnaziale și Liceale împreuna cu Ana Maria Papp – Manager al Departamentului de Universități în cadrul IntegralEdu, vor prezenta taberele oferite de către instituțiile prestigioase din străinatate, dar și ce reprezintă această experiență multiculturală în demersul pregătirii admiterii la un liceu sau o universitate de elită.

În cadrul evenimentului, se va vorbi despre tipurile de EduTabere de grup sau individuale: recreative, mixte, academice, tematice și/ sau vocaționale, Day Camp (Vacanța în familie). De asemenea, vor fi prezentate beneficiile unei tabere educaționale în străinătate, atât pentru dezvoltarea personală a copiilor, cât și în vederea continuării studiilor în străinătate. IntegralEdu are un portofoliu de peste 300 de tabere de limbi străine în peste 15 țări din întreaga lume, potrivite pentru pregătirea academică sau dezvoltarea pasiunilor copiilor și adulților. Consultanții IntegralEdu vă vor ajuta să alegeți tabăra potrivită în funcție de profilul copilului dvs. Marea Britanie rămâne în topul destinațiilor pentru EduTabere în străinătate. Lista locațiilor preferate de familiile din România continuă cu: Germania, Franța, Elveția, Portugalia, Spania, SUA și Canada. Începând cu acest an, IntegralEdu oferă o nouă destinație deluxe în Dubai. Aici, tinerii au ocazia să se pregătească pentru aplicații la universități de top, sunt implicați în activități pe care nu le vor uita toată viața, precum excursiile safari și sunt cazați într-un campus ultramodern. Costurile pentru EduTabere variază în funcție de tipul de tabără, program, locație, activități, pornind de la cca. 700 Eur pentru două săptămâni în Bulgaria, cca. 1150 GBP în Marea Britanie, ajungând și până la 6000 CHF, tot pentru două săptămâni, în Elveția. Unele tabere beneficiază de prețuri preferențiale pentru clienții IntegralEdu.

De interes:  28 iunie – Banat FM sound factory

Participarea la eveniment este gratuită, pe bază de înregistrare la Oana Balu, oana@integraledu.ro, 0722 550 180, specificând numărul de persoane, vârsta, școala și informațiile de contact (telefon, email) sau online, accesând: http://www.edutabere.ro/ro/articles/eveniment-in-timisoara—o-vara-de-neuitat-incepe-cu-edutabara-potrivita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.