Cand suntem procupati de siguranta noastra, ne luam cele mai importante masuri de precautie. Nu tinem valori in casa, nu afisam un stil de viata opulent, nu ne expunem in mod gratuit.

Dar aceste masuri nu sunt de ajuns, ci este important sa montam o camera de supraveghere exterior pentru ca locuinta noastra sa devina un loc sigur in care sa traim.

Siguranta casei tale incepe chiar de la strada: alege o camera de supraveghere exterior

Multe persoane fac greseala de a crede ca montarea doar a unei camere de supraveghere in interior este cea mai buna alegere pentru protejarea locuintei.

Aceasta este o eroare in sistemul de securitate, deoarece gradul de siguranta scade proportional cu tupeul sau disperarea infractorului. Primul lucru pe care il face cineva certat cu legea atunci cand se decide sa intre intr-o casa este sa verifice daca exista camera de supraveghere exterior. Daca aceasta lipseste, increderea infractorului creste si dorinta de a intra este cu atat mai mare.

Odata intrat in locuinta, chiar daca infractorul vede existenta unei camere de supravegheat in interior, exista cativa factori importanti care il conving ca este mai bine sa continue jaful decat sa se opreasca:

  • Deja a intrat in locuinta, practic jumatate din munca pe care o avea de facut a fost realizata;
  • Deja a fost filmat si va fi reclamat la politie;
  • Daca tot va avea neplaceri din cauza spargerii, macar sa se aleaga cu ceva;
  • Deja este in interiorul locuintei, nu exista riscul sa-l vada vecinii, poate reuseste sa inchida camera;
  • Tentatia de a fura este mai mare decat ratiunea care ii spune ca trebuie sa se salveze.
De interes:  Patru ponturi menite sa va mobilizeze eficient in achitarea datoriilor acumulate

O camera de supraveghere exterior anuleaza toate riscurile enumerate mai sus, mai ales daca este montata la vedere, astfel incat sa nu poata fi ratata de niciun raufacator.

Accesul in locuinta se poate face prin mai multe locuri:

  • Usa principala;
  • Usa secundara;

O camera de supraveghere exterior este o solutie foarte buna pentru siguranta casei, insa, in functie de dimensiunile acesteia, de modalitatile de intrare in interior, de zona in care se afla, se poate sa fie necesara instalarea mai multor camere.

Degeaba iti pui doar o camera de supraveghere exterior, la intrarea principala, daca in spatele casei exista o usa de acces accesibila si nesupravegheata.

Degeaba iti pui camera de supraveghere exterior la geamurile de la apartament, daca la intrarea de la bloc sau de la apartament nu exista una.

Nu trebuie sa fii specialist in securitate ca sa iti dai seama ca orice posibila intrare in casa trebuie securizata prin instalarea unei camere de supraveghere exterior. E adevarat, costurile vor fi pe masura dar vorbim despre siguranta familiei. In plus, comparativ cu pagubele ce pot fi suferite, cheltuiala este minora.

De interes:  Cum sa te promovezi prin publicitate nativa

Siguranta si fericirea familiei nu ar trebui sa fie masurate in bani. Atunci cand decideti sa investiti in siguranta, asigurati-va ca investitia este una inteligenta, altfel exista riscul de a face mai mult rau decat bine.

Achizitioneaza din locul potrivit. E-camere

Informati-va de la inceput ce presupune un sistem de siguranta complet si armonizati-va bugetul in consecinta. Chiar daca pentru inceput veti achiziona doar o camera de supraveghere exterior, tineti-va de planul initial si completati-l in perioade scurte de timp.

Nu considerati ca tot interesul pentru siguranta trebuie sa inceteze atunci cand ati montat o camera de supraveghere exterior. Daca ati facut deja aceasta alegere, inseamna ca sunteti constienti de necesitatea asigurarii sigurantei casei voastre, asa ca faceti lucrurile in mod responsabil.

Oricand sunteti in dubii, puteti apela la un profesionist care va poate oferi consultanta necesara pentru instalarea unui sistem care sa acopere toate nevoile voastre. Iar pentru scaderea costurilor, puteti implica si vecinii in aceasta activitate, suportand impreuna cheltuielile comune, cum ar fi instarea unei camere de supraveghere video care sa deserveasca mai multe locuinte.

De interes:  Fascinante buchete de flori realizate si vandute de Florariamobila.ro

Fie ca doresti sa achizitionezi camere de supreveghere pentru interior sau pentru exterior, camere supraveghere wireless sau cu fir, alege intotdeauna un magazin de incredere.

Mai multe informatii puteti gasi pe E-camere.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.