Epil Point te asteapta cu servicii complete de ingrijire si infrumusetare corporala

Pentru fiecare dintre noi aspectul fizic si grija acordata corpului nostru ar trebui sa fie printre prioritatile care vizeaza starea noastra de bine. In acest sens este foarte important sa acordam atentie stilului nostru alimentar si sa avem un stil de viata activ. Daca insa nu suntem multumiti de aspectul fizic, atunci putem avea in vedere sa apelam inclusiv la centrele de infrumusetare sau de ingrijire corporala. Un astfel de centru dedicat tuturor acelor persoane care intentioneaza sa obtina aspectul fizic dorit este Epil Point.

In cadrul centrului de infrumusetare si de ingrijire corporala Epil Point vei putea beneficia de servicii profesionale pentru tratamente de epilare definitiva, tratamente de remodelare corporala si tratamente faciale Bucuresti.Epil Point se adreseaza tuturor acelora care doresc sa se ingrijeasca de corpul lor prin intermediul centrelor de infrumusetare din Bucuresti si din Ploiesti.

Ingrijire corporala cu echipamente moderne si personal specializat

In cadrul clinicii Epil Point ai oportunitatea de a beneficia de ultimele tehnici si echipamente in domeniul ingrijirii corporale si al infrumusetarii. Toate tratamentele propuse sunt minim invazive sau chiar non-invazive. Fie ca vorbim despre sedintele de epilare definitiva, fie ca avem in vedere tratamente faciale Bucuresti, inca de la primele sedinte efectuate in cadrul acestei clinici se vor putea remarca rezultatele procedurilor.

De interes:  Companiile municipale şi-au demonstrat corectitudinea / Primim „atacuri gratuite”

Epilarea definitiva presupune utilizarea laserului cu lumina intens pulsata (IPL) pentru a distruge radacina foliculilor de par prin transformarea luminii in caldura si arderea radacinii firelor de par. Tratamentele de remodelare corporala inseamna o mare diversitate de proceduri si de abordari care pot sa contribuie la reducerea sau indepartarea stratului adipos, la eliminarea celulitei sau chiar la eliminarea vergeturilor. Tot in cadrul tratamentelor de remodelare corporala se va putea obtine inclusiv tonifierea pielii.

Pentru ca de foarte multe ori aspectul fetei si al tenului inseamna cea mai mare grija acordata in privinta intretinerii fizice, la Epil Point vei putea beneficia inclusiv de tratamente faciale Bucuresti. Acestea vizeaza ingrijirea din partea unor specialisti in domeniu folosind cele mai inovative tehnici si tehnologii pentru a contribui la mentinerea unui aspect tanar la nivelul tenului, chiar si odata cu trecerea anilor.

In ceea ce priveste tratamentele faciale, acestea au in vedere curatarea profesionala a tenului, aplicarea diferitelor procedee precum drenajul limfatic la nivelul fetei, radiofrecventa tetrapolara, utilizarea tehnologiei luminii intens pulsate la nivelul tenului pentru rejuvenare sau alte astfel de procedee speciale.

De interes:  Lora a lansat „E nebună românca”, o piesă antrenantă ce beneficiază de un videoclip incitant | Official Video – Banat FM

Epil Point – profesionistii in ingrijire si infrumusetare corporala

Alegerea centrului de infrumusetare Epil Point inseamna alegerea unei echipe specializate in tot ceea ce inseamna ingrijirea si infrumustarea corpului. Fiind vorba despre un centru de infrumusetare si de ingrijire corporala, odata ce treci pragul acestei clinici vei regasi cel mai ridicat standard in privinta igienei. Mai mult, sunt respectate cu strictete toate normele de protectie impotriva COVID-19.

Fie ca alegi tratamente faciale Bucuresti, fie ca optezi pentru tratamente de remodelare corporala, aici vei putea beneficia de preturi medii pentru intreaga categorie de servicii. Serviciile se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, iar mai multe informatii pot fi gasite pe epilpoint.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.