Emilian a lansat “Ochii Verzi”, o piesa despre puterea culorii in iubire Emilian | Official Video – Banat FM

Emilian a lansat “Ochii Verzi”, o piesa despre puterea culorii in iubire Emilian | Official Video

Emilian, artist si compozitor HaHaHa Production, lanseaza “Ochii Verzi”, o piesa profunda despre forta pe care o culoare o poate aduce in povestea unei relatii. “Inspiratia pentru compunerea piesei a venit de undeva de sus, m-am asezat la pian si, dupa primele acorduri, piesa parca s-a scris singura, a iesit natural prin clape si vers in cateva ore”, povesteste Emilian despre geneza piesei.

“Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi”, este concluzia piesei lui Emilian care nu a avut multe povesti care sa-l lege de persoane cu ochii verzi, insa iata ca inspiratia i-a desenat prin aceasta piesa o relatie plina de intriga in care ea, cu ochii verzi, plini de venin, “i-a fost rasaritul si acum ii e apus”.

Filmarile pentru clip l-au facut pe Emilian sa planga de fericire pentru a doua oara in viata lui: “Am filmat pana la 2 noaptea. Am avut de filmat un cadru in care 10 fete ma tineau pe brate si in acelasi timp se invarteau cu mine cat eu cantam refrenul piesei. A fost greu sa iasa sincronul perfect, am repetat de multe ori pana ne-am dat seama ca ne trebuie ajutorul cuiva puternic care sa sustina greutatea mea, asa ca m-au tinut doi baieti, iar fetele i-au acoperit, ca sa nu se vada in cadru. A fost palpitant. Cand am vazut imaginile, am inceput sa plang de fericire si mi-am dat seama ca rezultatul final a meritat tot efortul”.

De interes:  Mobilizare în forță la Realitatea PLUS! O nouă identitate, începând de luni

Piesa “Ochii Verzi” este compusa de Emilian si Florin Boka, iar versurile sunt semnate de Emilian si Jean Gavril.

Sursa: HaHaHa Production

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.