Campania de colectare a echipamentelor electrice, electronice și electrocasnice, demarată, în acest weekend, la Moldova Nouă, nu a avut lipici la oameni!

Prezenți în orașul de la malul Dunării, sâmbătă, 11 mai, reprezentanții RoRec (Asociația Română pentru Reciclare) s-au lovit de zidul neinformării oamenilor cu privire la reciclarea selectivă a electrocasnicelor vechi! Astfel, abia dacă s-au prezentat 10 persoane până la sfârșitul zilei.

În ciuda faptului că, pentru fiecare din electrocasnicele de mici dimensiuni, se ofereau tichete de masă în valoare de 10 lei, numărul tichetelor fiind dublu pentru electrocasnicele de mari dimensiuni, majoritatea celor care s-au prezentat în cele două puncte de colectare (unul, în Moldova Nouă, celălalt, în Moldova Veche) au considerat valoarea vechiturilor mai mare decât suma tichetelor cadou.

Mai mult decât atât, se pare că cei care au ales să participe la această campanie proveneau mai mult din localitățile apropiate orașului Moldova Nouă, ca de exemplu, din comuna Pojejena, după cum ne-a declarat unul din oamenii însărcinați cu activitatea de reciclare în orașul de la malul Dunării.

De interes:  Vrei sa fii independenta financiar? Alege un studio de videochat care iti ofera trafic garantat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.