Ed Sheeran – Cross Me (feat. Chance The Rapper & PnB Rock) [Official Video] – Banat FM

Ed Sheeran – Cross Me (feat. Chance The Rapper & PnB Rock) [Official Video]

Ed Sheeran a lansat videoclipul piesei „Cross Me”, unul dintre primele single-uri de pe albumul colaborativ al artistului britanic. Clipul este un exemplu de animaţie computerizată şi CGI, plin de glitch-uri şi imagini stereoscopice.

„Cross Me” începe cu un actor de motion capture care dansează perfect pe piesa lui Ed Sheeran cu Chance the Rapper şi PnB Rock. Pe track regăsim sintetizatoare adânci care au piperat creaţiile lui Kendrick Lamar pe parcursul ultimului an. Clipul este plin de momente inedite, precum un Ed Sheeran virtual care împroaşcă cu Skittles de jur împrejur, izvorând din ochii şi gura sa.

Rar se întâmplă ca o piesă să fie în acelaşi timp dură/ „badass” şi romantică şi doar colaborarea roşcovanului Sheeran cu doi artişti rap poate genera asta. Vedem şi secvenţe de jocuri video fighter, dansuri celebre de victorie şi secvenţe de alunecare din baseball. Chiar şi un platfomer este emulat în această creaţie complexă şi glitchy. Până şi dansul crabului îşi găseşte loc în clip, transformând actorul din motion capture în crab real.

De interes:  Criza coronavirus în Europa și lipsa reacției românești

Videoclipul este regizat de Ryan Staake şi pare o compilaţie de jocuri video şi momente din „Black Mirror”. Asta mai ales la partea în care realitatea se intersectează cu mediul virtual.

Ed Sheeran a avut o primăvară prolifică, între colaborarea virală cu Justin Bieber pe piesa „I Don’t Care” şi noul album anunţat de nicăieri. Anunţul venea la final de mai, când apărea şi acest single, „Cross Me”. LP-ul se numeşte „No. 6 Collaborations Project” şi va sosi pe 12 iulie, axat pe colaborări. Pe acest album vom auzi artişti ca Eminem, Camila Cabello, Cardi B, 50 Cent, Travis Scott, Bruno Mars, Chris Stapleton sau Meek Mill.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.