CSM Bacău a fost o nucă prea tare pentru handbaliștii rosso-neri. Pe propriul teren, jucătorii lui Ilie Vaidasigan au înclinat steagul în fața unei echipe redutabile, care își propune să prindă play-off-ul în acest sezon.
CSM Reșița n-a prins o zi bună în fața Bacăului, poarta reșițeană n-a mers, iar la cealaltă extremă ofensiva gazdelor s-a lovit de opoziția unor goalkeeperi aflați în zi de grație. Aceasta a fost, în mare, istoria unei prime reprize din care reșițenii au de învățat, în perspectiva viitoarelor confruntări din Liga Zimbrilor Pe propriul teren, urmăriți de circa 500 de spectatori, rosso-nerii au fost dominați clar de CSM Bacău, care pare a fi o candidată serioasă la play-offul actualului sezon. După dușul rece din primele 30 de minute, încheiate cu scorul de 23-14 în favoarea echipei oaspete, reșițenii s-au mobilizat mai bine în partea a doua a întâlnirii, și au reușit să dea o replică bună băcăuanilor, punctând la capitolul imagine – căci soarta partidei era deja decisă. În final, Bacăul s-a impus meritat, cu scorul de 37-30. Sportiv, publicul reșițean a aplaudat ambele echipe pentru dăruire, jucătorii au răspuns la fel, iar Adi Petrea a cules și el o rundă de aplauze din partea numeroșilor prieteni pe care îi are la Reșița.

De interes:  Progresul Ezeriș a făcut instrucție cu CSO Anina – Banat FM


CSM Reșița: Vuița Boban, Paul Simulescu, Lucian Ignat, Alexandru Boriceanu, Eric Bărbuș, Eduard Belchite, Andrei Santeiu (1), Roberto Țiu (1), Mihai Rohozneanu (1), Răzvan Mledenciu (2), Alexander Starchenko (2), Raul Heimbach (3), Alexandru Vulpe (3), Răzvan Daia (4), Marius Bahan (4), Claudiu Dediu (9).
După două etape, nou-promovata CSM Reșița rămâne cu un punct, și se situează deocamdată pe poziția a 11-a în ierarhia Ligii Zimbrilor. Pentru reșițeni urmează alte două meciuri de foc, contra unor echipe din plutonul fruntaș. În etapa viitoare, rosso-nerii joacă la Steaua, după care vine la Reșița Minaur Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.