Cea de-a cincea persoană care a decedat în urma exploziei devastatoare din Crevedia este un tânăr nepalez, de 34 de ani. Bărbatul era internat la spitalul Bagdasar-Arseni. Familia sa a povestit ce eforturi făcuse pentru a ajunge să lucreze în România, ca să își întrețină cei doi copii.

Bărbatul venise în urmă cu 5 luni în România, iar rudele sale au povestit că nu a avut banii necesari pentru drum, motiv pentru care a apelat la un credit la bancă.

Medicii care au încercat să îi scrie adevarul. Astfel, au aflat că acasă are doi copii mici, o fetiță și un băiat, și venise în România pentru a câștiga bani ca să îi crească. Din păcate, în urma exploziei, tânărul a fost rănit grav. 

Medicii care l-au îngrijit spun că nu a avut practic nicio șansă de supraviețuire, starea sa fiind extrem de gravă, în momentul în care a a fost adus la spital. A avut peste 90% suprafața corporală cu arsuri de gradul 2B și 3, arsuri pulmonare și șoc postcombustional.

De interes:  Formularul buclucaș pune în dificultate Ministerul Educației, Ministerul Sănătății și părinții elevilor care încep școala fizic: "Documentul va fi modificat"

Familia știa că în România, acesta urma să lucreze într-o spălătorie auto, dar a ajuns la stația GPL. Bărbatul era angajat al firmei Flagas SRL și, conform procurorului general, în acte figura ca muncitor la alte puncte de lucru decât cel în care se afla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.