Donează sânge și intri gratuit la UNTOLD sau Neversea 2023

Muzica dă viață, iar prin campania BLOOD NETWORK o poți da mai departe! Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea dau startul celei mai longevive inițiative de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, care a ajuns, în acest an, la a 9-a ediție. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

În 2023, campania BLOOD NETWORK îi așteaptă pe eroii care salvează vieți să se implice, să susțină donarea de sânge și să se bucure de cele mai frumoase experiențe de festival. Perioada de desfășurare este 13 mai – 25 iunie, iar donatorii sunt așteptați atât la caravana mobilă, care va ajunge în 12 orașe din România, cât și la centrele de transfuzii din țară. 450 de mililitri de sânge, în atât stă, uneori, salvarea unei vieți. Spitalele din țară au nevoie anual de 500.000 de unități de sânge pentru a salva vieți.

De interes:  Ordin de protecție pentru martorul-cheie în dosarul crimei din pădurea de la Secu! „Nu-și simte viața pusă în pericol!”

DONEAZĂ LA CARAVANA MOBILĂ ȘI PRIMEȘTI BILET DE O ZI LA UNTOLD SAU NEVERSEA

Anul acesta, Alexandria și Galați se alătură inițiativei BLOOD NETWORK. Numărul de orașe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de 12 : Cluj-Napoca, Timișoara, Zalāu, Piatra-Neamț, Craiova, Sibiu, Ploiești, București, Târgu Mureș, Constanța, Alexandria și Galați.

Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date ,,Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 și tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.

În 2023, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA se alătură campaniei BLOOD NETWORK și pune la dispoziție ambulanțe în fiecare dintre cele 12 orașe.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare.

Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2023

De interes:  Sobor de preoți în loc de GPS, cripte și situri arheologice misterioase, dar și tratamente inedite, toate în reality show-ul Treasure Games

13 – 14 mai – Cluj-Napoca, Kaufland – Strada Fabricii 12

20 – 21 mai – Târgu Mureș, Kaufland –  Strada Gheorghe Doja 66

20 – 21 mai – Timișoara, Kaufland –  Strada Chimiștilor 5-9, Vidrighin

27 – 28 mai – Craiova, Kaufland – Calea București 72

27 – 28 mai – Alexandria, Kaufland – Calea București 168

3 – 4 iunie – Sibiu – Kaufland – Strada Sibiului, DN 1A

3 – 4 iunie – Piatra Neamț – Kaufland – Strada Obor 2A

10 – 11 iunie – Zalău, Kaufland – Bulevardul Mihai Viteazul 49

17 – 18 iunie – Ploiești, Kaufland – Strada Predeluș 1A, Piața 1 Decembrie 1918

17 – 18 iunie – Galați, Kaufland – Bulevardul Henri Coandă 7

24 – 25 iunie – București, Kaufland – Strada Mihail Sebastian 88C

24 – 25 iunie – Constanța, Kaufland – Bulevardul Tomis 43

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Și Eu Donez”, Rețeaua privată de Sănătate REGINA MARIA și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

De interes:  Să nu uităm de cei care au plecat dintre noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.