Blocuri de locuințe din orașul ucrainean Pokrovsk, lovite de rachete rusești. Cel puțin 8 morți și 31 de răniți

Au trecut 531 de zile de când Ucraina s-a văzut nevoită să facă față invaziei pe scară largă a trupelor ruse, într-o escaladare majoră a războiului ruso-ucrainean, care a început în 2014. Ordinul care a adus istoria într-un nou punct și a ținut o întreagă planetă cu ochii spre țara situată în Europa Orientală a fost dat de Vladimir Putin pe data 24 februarie 2022.

UPDATE 7:00 – Cel puţin 8 morţi şi 31 de răniţi după ce rachete ruseşti au lovit blocuri de locuinţe din Pokrovsk

Cel puţin 8 persoane au fost ucise şi 31 au fost rănite, inclusiv salvatori, după ce rachete ruseşti au lovit clădiri rezidenţiale din Pokrovsk, un oraş din regiunea estică Doneţk, a anunţat luni ministrul ucrainean de interne Ihor Klimenko, citat de Reuters şi CNN.

„În timpul bombardamentelor repetate, adjunctul şefului Direcţiei principale a Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă din regiunea Doneţk a fost ucis”, a declarat Klimenko. „Alţi 4 salvatori, 8 poliţişti şi 3 civili au fost răniţi. Eroii noştri au fost primii care au ajuns la locul bombardamentelor pentru a ajuta oamenii”, a spus Klimenko.

De interes:  Strategie în alb și negru – Ediția din 21 noiembrie 2021

A doua lovitură cu rachetă a dus la moartea unui membru al Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Andri Omelcenko, şeful adjunct al Direcţiei principale a Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă din regiunea Doneţk, a declarat Volodimir Zelenski.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.