Vara deja a venit și în ciuda dificultăților din ultimul an de panică, frică și teroare, viața revine încet și treptat la ritmul său normal. Din cauza numeroaselor restricții și interdicții, acum oamenii doresc mai mult ca niciodată să evadeze din agitaţia cotidiană, pentru a se întâlni cu prietenii şi cei dragi în aer liber.

În mod tradițional, săptămânile modei se țin la Londra, Paris, New York și Milano. Deși prezentările de modă  au fost prezentate online, experții din industria modei au desemnat tendințele în modă, care vor fi relevante pentru zilele calde din 2021.

Roşu – o culoare dominanta în 2021

Această culoare poate fi un simbol al pasiunii, iubirii, aventurii, energiei. Pentru un efect deplin, totuși, designerii de modă recomandă haine roșii, din cap până în picioare. 

Destul de îndrăzneţ, nu? În acest fel, cu siguranță persoana nu va trece neobservată și va fixa toate privirile asupra sa. Această tendință a modei nu este surprinzătoare, deoarece experții în culori Pantone au identificat roșu Lava Falls, drept una dintre cele mai la modă culori pentru sezonul primăvară / vară 2021. 

Pielea, în trend şi în 2021

Nu contează ce fel de piele – poate fi naturală sau artificială. Se poate alege un trenci modern din piele ecologică neagră şi de ce nu, o jachetă scurtă din denim cu accente din piele, la care se asortează o pereche de pantofi de dama din piele naturala

Rochia neagră modernă

Nu este vorba despre binecunoscută rochie neagră, care este adesea strânsă pe corp sau purtată în diferite ocazii speciale, ci despre rochia neagră care poate fi purtată în viața de zi cu zi – poate fi până la genunchi, din dantelă, jerseu, cu accente de sifon translucid etc. Aceasta ţinută poate fi ,,îndulcită” cu o pereche de pantofi roz. 

Rochii în culori fresh

O altă modalitate de a crește emoțiile pozitive în această vară este o rochie frumoasă și elegantă, într-o varietate de culori precum, roz, violet, verde mentă.

Culorile pastelate sunt şi ele în trend

Aici se pot include toate nuanțele plăcute de roz, violet și coral, care aduc un sentiment de dulceață și plăcere vieții, după lunile lungi de frig, singurătate și izolare.

Rochii romantice

Unii dintre designerii de modă acordă atenție rochiilor eterice lungi, care reprezintă o adevărată sărbătoare a feminității. De asemenea, se pot alege rochii cu imprimeuri florale frumoase pentru acest sezon. Inutil de spus – aceste articolele sunt mereu la modă.

O revenire la stilul anilor 90

Hainele sunt mai simple, cu stil unisex. Unul dintre punctele culminante sunt pantalonii Charleston sau cei cu tăieturi ușoare, de la genunchi în jos. Pantalonii largi sunt pentru persoanele care preferă confortul și sunt obișnuite cu hainele confortabile din timpul izolării sociale lungi. 

Salopetele au fost, de asemenea, la modă în această perioadă. O altă tendință modernă este de a purta bluze care abia acoperă buricul. Pe lângă stilul tipic grunge, influențat de muzică, se simte și influența hip-hop-ului și rap-ului.

De interes:  Ia pastila SRS: Iohannis a furat muzeul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.