Vreme răcoroasă în vestul țării

Astăzi, vremea se menține răcoroasă. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate în cursul zilei, când va ploua pe arii restrânse, vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Izolat, în zonele de deal și munte, cantitățile de apă cumulate vor fi   mai însemnate. Trecător în zona montană înaltă, precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei. La munte, rafalele vor depăși 70…80 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 21 de grade, iar cele minime între 4 și 9 grade.

Mâine, deși valorile termice cresc ușor, vremea se menține răcoroasă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. Local se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități mai însemnate de precipitații. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte.

De interes:  Protest față de restricții, la Timișoara

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 22 de grade, iar cele minime între 6 și 12 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.