De ce sa folosesti gel dezinfectant Hygienium

Riscul de a prinde un virus periculos este acum deosebit de mare. Gel Hygienium este produsul sanitar potrivit pentru a-ti salva cu adevarat intreaga familie. Aproximativ 80% din microorganismele care pot provoca diverse boli traiesc pe pielea noastra. Prin urmare, igiena mainilor este esentiala. Si cu atat mai mult acum, cand exista o noua amenintare inspaimantatoare, numita coronavirus. Se raspandeste usor si este capabil sa traiasca mult timp pe diferite suprafete.

Prin urmare, este deosebit de important sa folosesti in mod constant gel Hygienium. Daca nu exista nicio modalitate de a te spala pe maini, gel Hygienium te poate salva. Antiseptic si igienizant, gelul Hygienium iti trateaza mainile. Folosirea acestuia se face rapid si usor. Exista multe soiuri de produse igienizante, dar nu toate sunt eficiente. Gel Hygienium este abordarea potrivita pentru alegerea unui dezinfectant.

Gel dezinfectant Hygienium

Inainte de a decide sa faci o achizitie, studiaza caracteristicile gelului Hygienium. Acest gel antibacterian nu ucide numai bacteriile, ci este si un dispozitiv de igienizare cu efect antiseptic care face fata si virusilor. Compozitia acestor substante trebuie sa fie cel putin 60-80% din izopropil sau alcool etilic. Daca este mai putin, atunci antisepticul nu este eficient. Dar daca este mai mare de 80%, de fapt, este alcool pur. Va usca pielea. Desigur, va face fata bacteriilor si virusurilor, dar este putin probabil sa dea o senzatie placuta. Acest lucru este valabil mai ales pentru pielea copiilor.  

De interes:  Sfaturi pentru amprentarea suprafetelor cu beton amprentat

Aproape orice gel de igienizare are o baza alcoolica. Prin urmare, usuca pielea. Pentru ca antisepticul sa nu afecteze atat de negativ pielea, se adauga componente hidratante la agentul antibacterian. Insa, exista o mare diferenta intre igienizarea mainilor cu alcool si igienizarea lor cu gel dezinfectant Hygienium. Senzatiile de pe piele sunt complet diferite. Prin urmare, urmareste cu atentie compozitia gelului dezinfectant Hygienium. In compozitie lui poti gasi, de asemenea, glicerina, pentru a inmuia produsul.

Hygienium gel

Hygienium gel difera sub forma de eliberare si in compozitie. 2,5 ml este suficient pentru a-ti procesa mainile si pentru a ucide toate bacteriile, mai ales dupa ce ai mers intr-un microbuz sau ai facut cumparaturi intr-un supermarket. Utilizeaza Hygienium gel care este un agent antibacterian, la fiecare 2-3 ore. Imunizeaza-ti mainile inainte de mese si dupa mese. Daca este posibil, spala-te mai bine pe maini cu apa si sapun si apoi foloseste Hygienium gel. Ar trebui sa stii ca nici cele mai bune produse care contin alcool nu sunt la fel de eficiente ca spalarea regulata a mainilor: doar 90% dintre ele pot face fata bacteriilor si virusurilor. Agentii antiseptici sunt convenabili pentru a fi folositi in viata de zi cu zi, nu necesita clatire si au proprietati dezinfectante ridicate. Antisepticele pielii sunt un tip special de dezinfectant.

De interes:  De la aeroport la destinație: Cum te poate ajuta o mașină cu șofer să îți începi vacanța în stil

Acestea includ ingrediente concepute pentru a combate virusurile si bacteriile. Gelul dezinfectant poate fi de diferite tipuri si culori, dar aceasta nu este cea mai importanta nuanta. Principiul principal de actiune a produsului Hygienium gel este curatarea instantanee a pielii de toate microorganismele care se afla pe ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.