Leasingul operational este cea mai buna metoda si solutie cu ajutorul careia pot fi externalizate serviciile care vizeaza flota de masinii a companiilor, sau si mai simplu, leasingul operational poate fi vazut drept inchiriere auto pe termen lung. In general, companiile sunt cele care beneficiaza de leasing operational, dar ofera este valabila si pentru IMM-uri, liber profesionisti si organizatii sau PFA si II.

In general, exista o serie de conditii minime pe care o companie sau o firma trebuie sa le indeplineasca pentru a putea lua o masina in leasing operational. Compania trebuie in primul rand sa fie constituita legal, sa functioneze bine si sa aiba mai mult de 12 luni de activitate intr-un anumit domeniu sau sa prezinte capacitatea de a plati chiria lunara. De cele mai multe ori, din aceasta ecuatie nu fac parte si start-upurile care au un regim special.

Atunci cand contractul se termina, bunurile vor fi reuturnate companiei care asigura leasingul cu posibilitatea de a prelungi contractele sau de a schimba masinile in functie de situatia specifica fiecarei companii.

De interes:  Servicii profesionale de debitare cu laser in Romania

Cele mai importante avantaje ale leasingului operational sunt cele financiare, insa nici cele fiscale nu sunt de neglijat. In ceea ce priveste avantajele operationale, acestea sunt unele dintre argumentele de baza pentru care sunt luate masini in leasing operational.

Avansul zero, ratele fixe pe intreaga perioada a contractului, deductibilitatea integrala a ratelor, reducerea costurilor pentru flota auto, toate sunt avantaje pentru care extrem de multi antreprenori aleg sa foloseasca leasingul operational.

Ce include oferta leasing Opel de la Arval?

Oferta Leasing operational Opel de la Arval este variata iar noi vom exemplifica modelul de Opel Insignia Grandsport. Pentru a prelua aceasta masina in flota, antreprenorul trebuie sa achite lunar o rata pornind de la 310 euro plus TVA. Contractul va fi valabil pentru 48 de luni, in limita a 12000 km pe an, iar avansul este de 2800 de euro.

In aceasta oferta sunt incluse mai multe aspecte foarte importante si o serie de avantaje de care poti beneficia, daca alegi sa colaborezi cu Arval:

  • O rata lunara fixa care acopera tot ce inseamna costuri pentru vehicul;
  • Reparatie si intretinere – te vei bucura astfel de o masina perfect functionala si de suportul specialistilor atunci cand ai nevoie;
  • Asigurare completa – poti conduce fara griji deoarece compania de leasing se ocupa de tot ceea ce inseamna asigurari astfel incat sa fii protejat cat mai bine;
  • Asistenta rutiera – nu iti face griji cu privire la neprevazut si condu cu incredere masina dorita pentru ca Arval iti ofera asistenta rutiera si servicii de tractari non stop;
  • Anvelope de iarna si vara – anvelopele se schimba de cel putin doua ori pe an si in mod normal ar trebui sa investesti destul de mult pentru a echipa toate masinile pe care le ai in flota. Acum nu mai trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere pentru ca pe toata durata contractului vei primi anvelope ori de cate ori este necesar;
  • Vehicul de inlocuire – atunci cand masina se strica sau apar alte probleme, vei primi un vehicul de inlocuire astfel incat mobilitatea ta sa nu aiba de suferit.
De interes:  Noi platforme pentru colectarea selectivă a gunoiului în Reșița

De ce sa apelezi la leasing auto Opel si care sunt avantajele oferite de Insignia

Opel Insignia este inclus in gama de top a brandului Opel si este proiectata sa aiba un desing exterior elegant si modern. Interiorul nu a fost nici el neglijat si astfel te bucuri de cele mai bune dotari, specifice producatorului German.

Inchirierea unei masini necesita rabdare si implicare astfel incat in final alegerea sa fie cea mai buna iar Insignia iti ofera totul, de la performanta, pana la confort si eleganta, dar si fiabilitate si consumuri bune, astfel incat sa te poti bucura de un pachet complet la preturi avantajoase. Atunci cand iti doresti in flota auto a companiei doar masini pe care sa te poti baza, Opel Insignia este cu siguranta cea mai buna varianta pentru tine si angajatii care vor primi un astfel de model ca masina de serviciu vor fi cu certitudine fericiti si multumiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.