„Cupa Reșița”, o competiție cu zâmbetul pe buze! Sute de copii participă la proiectul „Sănătate prin înot” – BANAT

„Cupa Reșița”, o competiție cu zâmbetul pe buze! Sute de copii participă la proiectul „Sănătate prin înot”

330 de copii care iubesc înotul au participat în weekend la Cupa Reșița, manifestare sportivă cuprinsă într-un amplu proiect derulat de Primăria reșițeană. După ce au învățat să înoate la cursurile organizate special pentru ei, micii sportivi au venit la bazin ca să demonstreze părinților și bunicilor cât de mult au progresat.
Cupa Reșița la natație face parte din amplul proiect „Sănătate prin înot”, inițiativă lansată de Primăria reșițeană încă de anul trecut. De acest proiect beneficiază sute de copii, care au participat la cursurile de inițiere organizate sub tutela Primăriei. Tinerii înotători din urbea de pe Bârzava, dar și prietenii care au învățat să înoate la Dynamic Spa Caransebeș, au venit în fața unui public cald, format în principal din părinți și bunici, pentru a arăta cat de bine și-au însușit abc-ul înotului. Având în vedere că participanții au avut vârste de la 5 la 16 ani, s-a înotat pe distanțe diferite, de-a latul și de-a lungul bazinului olimpic din Govândari. La final, micii concurenți participanți la Cupa Reșița au primit premii dulci din partea organizatorilor.

De interes:  Fostul șef SIE, Ioan Talpeș, dezvăluiri bombă din culisele privatizării Petrom. Șpăgi de milioane de dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.