Cum văd barbații femeile

Le vedem cu sau fără perdea. Înmiresmate in parfum sau nu. Parfumul pielii lor cred ca e cel mai misto. Dăinuie si a doua zi. Le vedem cu fard sau fără. Atunci cand zâmbetul lor e singurul care face diferența dintre o femeie machiată si una fericită. 🙂

Le vedem ziua cât si noaptea. Unele ne țin treji iar lângă altele adormi prea repede. Precum o carte buna citită sub lumina unei veioze vechi si prăfuite. Le vedem atât îmbrăcate cat si dezbrăcate. Căci pe pielea lor ai putea scrie povești. Ai putea trasa linii atât de fine incat sa nu le poti recunoaște intre doua unduiri de coapse.

Le vedem supărate dar si fericite. Când fericirea lor radiază totul. Când iti dorești atât de mult controlul incat ești dispus sa il pierzi in brațele Ei. Iar dacă nu le ștergem lacrimile, sa ne fie rusine. Căci o femeie ar trebui sa plângă de fericire, nu de durere.

De interes:  O grefieră de la Tribunalul Timiș s-a îmbolnăvit de coronavirus

Le vedem mame, amante, soții, prietene bune si confidente. Le vedem suflete pereche. Atunci cand mintea si inima joacă un ultim dans de împerechere a simțurilor. Ca un ritual perfect si neîntrerupt de măști topite in focul Ego-ului.

Le vedem frumoase. Căci numai un bărbat tocit la interior ar putea spune ca femeile sunt urâte.
Le vedem iubite. Căci o femeie atunci e împlinita. Departe de averi si pietre scumpe. Departe de bărbați ce cauta prima data jos. 🙂 In suflet este cel mai greu sa intri. Chiar daca unii ar da totul, doar pentru a ajunge-acolo.

Le vedem Femei. Căci fara ele, nici noi n-am fi… Bărbați!

Foto: gettyimages.com

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.