Cum să NU pari un Dobitoc in fața unei Femei – Banat FM

Sa ai „cuvintele la tine” nu este „cool”. Este o expresie care s-a demonetizat in timp. Încet dar sigur. Sa ai cuvintele la tine te pune in pantofii tocilarului evitat si batjocorit de ceilalți colegi de clasa atunci cand încerci sa pari mai inteligent decât esti in realitate sau in anumite teste IQ. Un barbat cu cuvintele la el nu este nimic daca nu are si faptele.

Faptul ca arați bine, esti parfumat si ai o privire seducătoare nu te transforma automat si in partenerul potrivit. Partenerul potrivit trebuie sa arate bine, in primul rând, pe interior. Dar, foarte important, sa fie atent la ce anume scoate pe gura atunci cand vrea sa impresioneze.

O femeie poate fi impresionata usor. Dar o femeie care se respecta necesita un adevarat test de seducție. Majoritatea il pică cu brio. Începând cu „replicile cool de agățat”, continuând cu minciunile servite încă inainte de prima intalnire si terminând cu numarul de telefon scris in graba pe bucățica de hârtie mototolita si strecurata „finuț” pe sub nasul femeii vizate.

De interes:  PLAFONAREA, în vigoare! Proiectul de lege privind facturile la gaze și curent ale românilor a fost APROBAT

Daca tu crezi ca acestea sunt metode testate si verificate pentru a cuceri o femeie sau pentru a impresiona, probabil ai dreptate. Tutele vor fi impresionate de asemenea gesturi gratuite. Mai mult decât atât, vor cădea pe spate de pe scaunul atât de înalt in care s-au Așezat, crezând ca lumea ta e la picioarele lor.

Femeia autentica nu se cucerește asa. Femeia autentica cere autenticitate. Cere atitudine, sacrificiu si seducție la superlativ. Nu o seducție de clasa a patra.

Femeia autentica te vrea pe tine, cu bune si cu rele si nu o replica de film prost. Femeia autentica nu are nevoie de „metode de agățat”. Nu are nevoie de complimente gratuite si nici de emoții induse.

Femeia autentica are nevoie de un barbat autentic. Sa fii TU însuți este cel mai greu lucru din lumea asta. Dar atunci cand Reușești sa o faci, vei reuși sa găsești si Femeia care sa aprecieze barbatul din fata ei si nu dobitocul care se ascunde in spatele unor cuvinte memorate.

De interes:  Are AUR șanse reale să ajungă în turul 2 la prezidențiale? - Ce spune Miron Mitrea

Replici sunt peste tot. Nu încerca sa devii si tu una!

Foto: Model – Sorin Dobrin

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.