Sunt foarte multe elemente de care trebuie sa tinem cont cand vrem sa alegem un conveior potrivit 100% pentru afacerea noastra. Fiecare element din componenta este important si va avea impact asupra criteriilor de selectie a conveiorului. Iata cateva criterii importante de care sa ti cont cand vrei sa alegi un conveior pentru afacerea ta.

1. Specificatii produs

In primul rand trebuie sa vezi care este dimensiunea conveiorului ales de catre tine. Aici trebuie sa determini pas cu pas lungimea, latimea, grautatea si inaltimea produsului. Acestea vor avea un impact mare asupra latimii benzii, rolelor, specificatiilor.

Greutatea conveiorului este si ea foarte importanta. Ea va determina multe aspecta cand vine vorba de alegerea sistemului de conveioare. Daca vei vrea sa transporti produse grele trebuie sa alegi un conveior mai stabil si mai dur care sa poata sustine greutatea produselor manipulate.

(P) Descopera gama completa de rampe de egalizare profesionale SKBS.

Rata de producție a produsului este măsurată cel mai frecvent în părți pe minut sau părți pe oră. Rata produsului, împreună cu lungimea produsului, vă vor permite să determinați viteza corespunzătoare a transportorului, astfel încât transportorul dvs. să poată satisface rata de producție. De exemplu, dacă produsul dvs. are o carcasă lungă de 12 ”și rata produsului este de 30 de cazuri pe minut, atunci transportorul dvs. ar trebui să ruleze cel puțin 30 de metri pe minut pentru a acoperi rata produsului fără niciun decalaj între cazuri.

De interes:  Numărul cazurilor noi de infectări cu coronavirus rămâne ridicat. 413 cazuri noi și 17 decese înregistrate în ultima zi

2. Tipul de produs

Aici ne referim la mai multe elemente precum conveioarele cu rola, cu banda sau cele cu lant. Trebuie sa vezi care este tipul de produse transportate.

Afla mai multe despre gama noastra de conveioare cu role si banda pe www.skbs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.