Cum mint bărbații – Banat FM sound factory

Cum mint bărbații

cum-mint-barbatii

Sunt femei cărora le place sa fie mințite si barbati care se pricep de minune la asta. Sunt barbati care iti recita din Shakespeare si falsează atat de rau si femei care-l iubesc pe Byron, deși nu l-au cunoscut niciodata🙂

Barbati care te „pun” in versuri dar uita sa te „memoreze” si femei care se lasa „citite” de niste masculi cel putin repetenți. Si sunt acei barbati care te invita la teatru fara a sti ca cei mai „buni” actori sunt protagoniștii propriilor drame. Si femei invitate la film de barbati care pocesc romantismul fara a bagă de seama ca filmul pe care urmează sa il vadă e mai lung decat dragostea ce si-o declara atât de siropos. Si mai sunt barbati care te adulmeca si te atrag in Viata lor atunci cand au eșuat teribil in a intra cu forța in a ta.

Sunt barbati care te mint cu zâmbetul pe buze si cu mana in buzunar si femei care închid ochii si isi isi acoperă urechile in numele unei iubiri gresit intelese. Acei barbati care te ademenesc in patul nefăcut si imprimat de promisiuni mărunte si acele femei care accepta totul si nimic in plus de dragul de a nu ramane singure.

De interes:  Cuplu din Timișoara, prins cu mașina plină de migranți

Sunt barbati care pleacă dupa țigări si se întorc a doua zi iar altii care merg la „pescuit” si nu se mai întorc deloc!🙂 Si femei care ii cred, atunci cand singurul raspuns primit intre doua lacrimi aruncate in telefon e si răspunsul potrivit. Iar unele se si mărita cu ei, punandu-si voalul minciunii si umbrele măștilor peste fata.

Si mai sunt barbati care mint cu nerușinare si lovesc tot ce le sta in cale si femei care se mint singure cand ele vad doar calea asta. Pentru ca asa cum mint barbatii asa se mint si femeile. La inceput mai putin iar mai apoi din ce in ce mai mult. Iar atunci cand crezi intr-o minciuna ai încetat sa crezi, cu adevarat, in tine. Deși, e lesne de inteles ca uneori trebuie sa te „arzi” pentru a descoperi ce se ascunde in spatele cortinei vietii.

Cum mint barbatii? Asa cum le permit femeile. Iar la final de poveste, amandoi au înghițit aceleași drame. Pentru ca nu exista drama mai acută decat aceea de a te minți singur🙂

De interes:  LIGA 2: FC Brașov a obținut al treilea punct al sezonului

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.