Multe persoane vor sa afle mai multe detalii despre angajari videochat pentru ca in prezent cel mai mare studio de videochat din lume, care se afla in Bucuresti ofera locuri de munca in conditii superavantajoase.

Procesul de angajare pentru un post in videochat poate varia de la o companie la alta, dar exista cateva elemente comune pe care le vom aborda in acest articol.

In primul rand, este important sa ai minimum 18 ani pentru a putea lucra in videochat. Multe companii vor solicita o copie a actului de identitate pentru a verifica acest lucru. Functionand legal, studiourile aplica legea in ceea ce priveste drepturile de munca. Pentru veniturile angajatelor, Money-studio achita toate impozitele si contributiile la stat. Prin urmare, salariatele au toate drepturile care sunt prevazute intr-un contract de munca.

In al doilea rand, prezenta placuta ajuta mult, dar angajatorii apreciaza mai mult atitudinea pozitiva a candidatelor la un loc de munca. Persoanele care doresc postul trebuie sa fie sigure pe ele, comunicative si amabile. Pentru ca site-ul este accesibil din strainatate, discutiile se vor desfasura in limba engleza, prin urmare, domnitele care aplica pentru un post trebuie sa stie sa vorbeasca in aceasta limba.

Dupa interviul de angajare, are loc instruirea. In studio, fetele sunt initiate sa utilizeze aparatura si pentru ele se organizeaza sedinte foto cu profesionisti care stiu sa le puna in valoare. Materialele realizate in timpul sedintelor pot fi valorificate de catre modele mai tarziu. Angajatorul parca gandeste totul pentru a le ajuta sa se dezvolte profesional.

Interviul de angajare nu este incomod, ci se desfasoara pentru lamurirea multor lucruri. Acest interviu poate fi fata in fata sau online, in functie de companie. Experienta anterioara conteaza mai putin sau deloc, fiindca exista o echipa care se ocupa de fiecare model nou angajat pana cand acesta invata sa se descurce singur.  Interviul nu este solicitant, fiind axat pe descoperirea punctelor tari ale celor care isi doresc postul. Nicio fata din cele care se prezinta la interviu si doresc postul nu este exclusa, ci primeste sansa de a lucra in studio.

Echipa de la studio specializata in initierea noilor angajate ii va arata modelului cum sa utilizeze platforma de videochat si ii va oferi informatii despre modul in care trebuie sa se comporte in timpul sesiunilor de chat.

Accesul la site-ul studioului este permis dupa perioada de instruire si pot avea loc primele sesiuni cu clientii. Nefiind vizibila din Romania, confidentialitatea fetelor care lucreaza ca modele videochat este pastrata. Toate angajatele sunt incantate de conditiile pe care le ofera studioul. In afara faptului ca aparatura este performanta, camerele sunt mari si luminoase, mobilate cu piese de mobilier si decoratiuni de lux. Temperatura este optima pentru desfasurarea activitatii si nicio persoana straina nu poate intra in camera modelului in timp ce isi desfasoara activitatea.

Prima de angajare in valoare de 500 de dolari le prinde foarte bine domnitelor care nu au avut un loc de munca si care au multe cheltuieli de acoperit pana la primul salariu. Money-studio ofera un salariu de debutant in valoare de 10 000 de lei, iar in timp, modelele isi vor da seama ca nu este limita superioara a salariului si vor fi incantata de aceasta perspectiva.

In plus, bonusurile, cadourile si oportunitatile fac din viata angajatei studioului de videochat una de printesa.

Modelul isi stabileste tura de lucru, in functie de oboectivele sale pentru ca este liber sa isi termine facultatea, sa se dezvolte profesional, sa mearga la cursuri de calificare si la scoala de soferi.

Domnita care nu este multumita de felul in care arata isi poate face operatii estetice cate doreste pentru ca angajatorul a negociat cu cea mi buna clinica de operatii estetice din Bucuresti ca modelele de la Money-studio sa le achite in rate. Dintr-un salariu de 20 000 de dolari se poate achita 3-4 rate: pentru operatii estetice, pentru apartamentul de lux cumparat direct de la dezvoltator si pentru masina puternica.

Un asemenea salariu ii permite celei care il incaseaza sa nu isi refuze nimic si sa puna si in conturile sale sume prin care sa isi asigure viitorul.

La petrecerile organizate de sarbatori fiecare model primeste parfumuri de lux, bijuterii de lux, vouchere pentru magazinele exclusiviste din Bucuresti.

Sunt modele videochat care niciodata nu ar fi deschis usile acestor magazine daca nu deveneau angajatele Money-studio.

Cele preocupate sa vada lumea sunt ajutate sa mearga in excursii exotice pe care sa le achite tot in rate. La sfarsitul fiecarui an se organizeaza consursuri pentru angajatele anului, aidca pentru fetele care au adus cele mai mari incasari studioului, premiile fiind astronomice. Clasata de pe primul loc primeste un apartament de lux pentru care nu trebuie sa mai cumpere nimic, fiindca este mobilat si dotat complet. Premiul al doilea este o masina puternica la volanul careia castigatoarea se va simti ca in rai. Premiile clasatelor de pe locul al treilea au variat, dar si ele sunt consistente: o excursie in strainatate sau voucher de cumparaturi in valoare de mii de euro. In nicio ocupatie nu este totul roz, dar la venituri asa de mari si motivatia este uriasa.

Un model videochat in cativa ani se poate alege cu locuinta, cu masina, cu bijuterii valoroase si cu bani in banca. In concluzie, fiecare persoana este libera sa isi aleaga ocupatia care sa ii furnizeze mijloacele de trai. In lume sunt multi oameni despre care nu se stie cu ce se ocupa, fiindca le place discretia totala in ceea ce ii priveste. La fel poate fi si un model videochat.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.