„Năzdrăvăniile lui Nică” la Teatrul de Vest


Noua stagiunea a Teatrului de Vest din Reșița va debuta cu premiera unei piese pentru copii jucată de copii. Este vorba despre „Năzdrăvăniile lui Nică”, o adaptare scenică după celebrele Amintiri din copilărie a le lui Ion Creangă.
Universul lui Nică va prinde viață pe scena reșițeană unde începând de mâine copiii din Reșița vor putea urmări „Năzdrăvăniile lui Nică”. Mâine de la 9.30 va avea loc avanpremiera acestei piese, iar duminică va avea loc premiera. Regizorul spectacolului Iustina Prisăcariu a afirmat că este mulţumită de prestaţia actorilor și copiilor care joacă în piesă.
Atât actorii teatrului de Vest cât și copiii din distribuție vor trece în pielea mai multor personaje și chiar dacă acest lucru pare mai greu, copii spun că le-a făcut plăcere să joace în această piesă de teatru.
„Năzdrăvăniile lui Nică” este o dramatizare după Ion Creangă, realizată de Ioan Jurca Rovina, regia îi aparține Iustinei Prisăcariu, iar din distribuție fac parte Darius Balint, Filip Ichim, Alesia Caimac, Roberta Kloțbir, Camelia Ghinea, Marius Tudor, Florin Ruicu, Ana-Maria Cizler și Sorin Fruntelată.

De interes:  Peste 1300 de documente privind şederea sau rezidenţa pe teritoriul României, emise într-o săptămână

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.