La fel ca în cazul altor dispozitive pe care le folosim în mod constant, pentru a funcționa cât mai bine și pentru a nu risca anumite defecțiuni sau afecțiuni ale lor asupra sănătății noastre, trebuie să asigurăm mentenanța unei țigări electronice în anumite condiții. Este indicat chiar și să mergem în anumite magazine care pun la vânzare astfel de dispozitive și să verificăm cât mai des țigara electronică. De obicei, persoanele din aceste magazine au cunoștințe avansate despre diferite modele de dispozitive pentru vapat și ne pot da sfaturile necesare, dar și să repare sau să igienizeze corespunzător țigara pe care o folosim.

Nu vapa continuu

Poate fi foarte plăcut să ai la îndemână un kit tigara electronica și să simți aroma plăcută a unui lichid sau chiar să te joci cu aburii care se văd într-un anumit fel atunci când inhalăm foarte mult. Totuși, această practică trebuie să fie tratată la fel ca fumatul. Nu este indicat să folosim continuu o țigară de acest gen pentru că introducem foarte multă nicotină în organism sau pentru că plămânii noștri au nevoie să funcționeze normal, fără intervenția anumitor substanțe externe.

De interes:  Întârzieri de toamnă! Societatea Meridian 22 va curăța iazul de captare a apei din râul Timiș

Încearcă să îți faci un anumit program sau să-ți impun o cantitate cât mai mică de lichid pe care să o vapezi în fiecare zi. Putem deveni cu ușurință dependenți de aceste dispozitive pentru vapat dacă nu tratăm lucrurile cu maximă seriozitate.

Atenție! Nu folosim o modul electronic pentru a vapa continuu, ci doar pentru a ne bucura de anumite momente de relaxare.

Curăță dispozitivul cât mai des

Pentru că este jucăria pe care o folosim atât de des și ne ajută să ne relaxăm în anumite momente din zi, trebuie să-i acordăm atenția de care are nevoie. Pentru a face din această experiență una cât mai plăcută este necesar ca modul electronic să fie în permanență curat și depozitat în locuri sigure. Se pot lua foarte mulți microbi de pe filtrul acestui dispozitiv, dar și să avem un gust ciudat atunci când nu schimbăm lichidul la timp sau nu curățăm vasul atunci când trecem de la o anumită aromă la alta.

De interes:  Investiții în infrastructură! Șase comune din zona Lugoj – Făget – Buziaș investesc aproape 125 de milioane de lei pentru dezvoltare

Încearcă să-ți faci un program în acest sens și să stabilești ca la sfârșitul zilei să-ți pregătești țigara electronică pentru a doua zi.

Pentru a beneficia de o experiență plăcută a vaping-ului trebuie să menținem țigara electronică mereu curată și să o folosim regulat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.