Cum arata relația perfecta?

cum-arata-relatia-perfecta

Nu sunt singurul care si-a pus aceasta întrebare. Cred ca de mai multe ori. Cum ar putea arata o relatie perfecta? Un el si o ea perfecti? Doua trupuri perfecte ce nu mai au nevoie de nicio completare? Sau poate doua inimi frânte ce bat la unison? Ori doua zâmbete care nu pot trai unul fără celalalt? Ce inseamna o relatie perfecta? O relatie plină de soare si lumina, fara strop de nori si ploaie? O relatie fara de lacrimi si fara cuvinte grele? Sau o relatie in dor de sunet si iubire? In care ochii celor doi uita sa se Închida iar pleoapele nu vor sa mai clipească.

Cuplul perfect inseamna primăvara si vara, toamna dar si iarna. Din păcate, multi parteneri încurca anotimpurile sau prefera sa sara peste ele🙂 O relație perfecta înseamna doi oameni imperfecți care lupta unul pentru celalalt, fara a renunța deoarece Perfect inseamna sa adori imperfecțiunile perfecte ale celuilalt. O relatie perfecta inseamna iubire. De ambele părți. O iubire primită si împărtășită.

De interes:  Luptătorii reșițeni, de patru ori pe podium la finalele cadeților – Banat FM sound factory

Cuplul ideal nu inseamna un El si o Ea perfecti! Cuplul ideal este atunci cand amândoi accepta imperfectiunile celuilalt si lucrează împreuna la corectarea lor.

Si atunci… Cum arata el? Dar ea?

Un bărbat nu trebuie sa fie perfect pentru a face o femeie fericita. Tot ceea ce trebuie sa facă este sa fie bărbatul care a spus ca este atunci cand a cunoscut-o. Iar o femeie nu trebuie sa fie perfecta pentru a face un barbat fericit. O femeie trebuie sa fie, inainte de toate, Femeie. Sa iubească si sa se lase iubita.

Nu exista relatii perfecte. La fel cum nu exista parteneri perfecti. Insa alege sa-i păstrezi in viata ta pe aceia care stiu ca nu esti perfect dar te tratează asa🙂

Pentru ca o relatie nu trebuie sa fie perfecta… O relatie trebuie sa fie sinceră si adevarata!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.