Pentru amatorii de cafea, un aparat de cafea espresso acasa este indispensabil. Un astfel de aparat iti permite sa adaptezi bauturile espresso in functie de gusturile tale si iti permite sa faci economii pe termen lung. In plus, te ajuta sa castigi timp pretios in fiecare dimineata.

Exista o multime de modele pe piata, la preturi diferite si acest lucru ne complica sarcina alegerii celui mai bun espressor. Pentru a va ajuta, am selectat cele mai importante criterii in acest sens.

Dimensiunea. Unele aparate de cafea espresso sunt impozante. Daca nu ai o bucatarie foarte spatioasa, atunci iti va fi destul de greu sa gasesti un loc pentru a-l aseza, fara sa sacrifici accesul la alte aparate de bucatarie.

Cu toate acestea, aparatele mai mari permit realizarea a doua bauturi in acelasi timp si/sau poseda caracteristici suplimentare utile care merita.

Utilizare facila. Comoditatea ramane un factor de diferentiere important intre diferitele modele existente pe piata. Daca iti doresti un aparat care ofera un proces automatizat, poti gasi cu usurinta unul. Poti gasi chiar si aparate care prepara bauturi espresso mai complicate precum cappuccino. Daca utilizarea facila este prioritatea ta absoluta, cauta un espressor automat cu reglaje programabile.

Intretinere facila. Un espressor usor de utilizat nu este neaparat si usor de curatat si intretinut. Asigura-te ca ai o idee cu privire la modul de curatare al espressorului dorit pentru a sti daca acest proces este unul complicat sau nu. Cu cat numarul de caracteristici si de elemente componente este mai mare, cu atat curatatul risca sa fie mai lung.

Longevitate si garantie. Bazandu-te pe reputatia marcii si pe comentariile utilizatorilor, poti obtine o imagine mai clara asurpra longevitatii unui espressor. Tipul de material utilizat poate face diferenta. Un espressor este realizat in general din metal care are o durata de viata mai lunga si mentine caldura mai eficient. Modele automatizate, cu multe piese electrice vor necesita probabil reparatii mai dese decat modelele manuale.

Vezi cate tipuri de espressoare exista si alege unul de calitate conform nevoilor tale.

Articol scris de adilupu.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.