Ovidiu Tender a acordat un interviu exclusiv pentru Realitatea PLUS în care a făcut o serie de dezvăluiri șoc despre culisele statului paralel dar și despre relația sa cu Maior și Bica.

Printre altele, omul de afaceri a dezvăluit momentul în care a fost anunțat de către un ofițer că ar urma să fie arestat. Arestarea s-a făcut în baza unor denunțuri. Ovidiu Tender susține că a fost arestat la comanda lui Dinu Patriciu. În momentul în care șefii SRI au fost schimbați și omul de afaceri a fost eliberat, după cum mărturisește chiar el într-un interviu de excepție.

Anca Alexandrescu: Ce s-a întâmplat când s-au schimbat conducerile la serviciile secrete?

Ovidiu Tender – A dispărut presiunea, m-au eliberat instananeu și dosarul a avut un curs normal. A venit șef sri, domnul Maior. Nu mai aveam nicio legătură, Radu plecase ,vă dați seama că eram deja un personaj pătat, eram mai greu acceptabil… Mi-am văzut mai departe de afaceri. în 2010 am plecat în Africa. Din 2006 până în 2010, în țară liniștit cu afacerile curate

De interes:  Bilanț CoVid-19: 952 de cazuri, noi, 277 vindecări, 39 decese! Vezi situația din județul tău

Anca Alexandrescu: Nu v-a mai deranjat nimeni.
Ovidiu Tender – Nu. Procesul s-a derulat în ritmul lui… da, m-au trimis în judecată. Alina bica a făcut rechizitoriul.

Puteți afla cum a decurs întâlnirea dintre Ovidiu Tender și Alina Bica dar și alte mărturii explozive în interviu complet, video, mai jos în articol:

 

Culisele Statului Paralel – Ovidiu Tender, dezvăluiri despre legăturile cu greii din PDL

Culisele Statului Paralel – Ovidiu Tender, dezvăluiri explozive despre relația DIICOT-SRI: „Bica a lucrat cu ofițeri SRI în dosarul meu” – Ce sfat i-a dat Coldea omului de afaceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.