Cu obiectivul îndeplinit, handbaliștii rosso-neri pleacă în vacanță! Reșița a perfectat deja două transferuri pentru Liga Zimbrilor

Învingători în meciul decisiv cu CSM Sighișoara, pe care l-au câștigat cu 25-21, handbaliștii reșițeni și-au asigurat locul pe prima scenă a handbalului masculin românesc. Alături de ei, urcă în Liga Zimbrilor formația CSM Vaslui, care a și câștigat turneul final de la Ploiești. Cu obiectivul îndeplinit, rosso-nerii au revenit la Reșița și au ales să joace… fotbal, la ultimul antrenament dinaintea vacanței. La joc s-a băgat și antrenorul Ilie Vaidasigan, care se declară pe deplin mulțumit de ceea ce a realizat împreună cu elevii săi.
„A fost un sezon plin de bucurii, plin de succese, încheiat cu promovarea în Liga Națională. Sunt foarte fericit pentru băieți și vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru tot ceea ce au făcut. De asemenea, aș dori să le mulțumesc suporterilor, colegilor mei antrenori, președintelui și în special domnului primar, care ne-a susținut. Urmează vacanța pentru noi, acesta a fost ultimul antrenament, unul de relaxare, în care am jucat fotbal. Vom reîncepe antrenamentele în jurul datei de 15 iulie, depinde și de data când va începe campionatul Ligii Naționale”, a declarat Ilie Vaidasigan, antrenorul echipei CSM Școlar Reșița.
Evident, antrenorii și conducătorii formației reșițene se gândesc de pe acum la exigențele cărora CSM Reșița va trebui să le facă față în primul eșalon. Primele două transferuri au fost deja perfectate, iar pentru altele se poartă încă discuții. „Noi am făcut deja două transferuri până în acest moment. Am reușit să-l aducem pe Andrei Santeiu, care a jucat la Poli Timișoara, și pe Lucian Ignat, de la Potaissa Turda. Sperăm că vom mai putea aduce alți doi handbaliști la echipă. În zilele care urmează așteptăm să primim niște răspunsuri”, a mai spus Vaidasigan.

De interes:  Amna ne cântă despre iubire și despre bucuria de a avea alături de ea persoana potrivită | O să fie bine [Videoclip oficial] – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.