Forțele de ordine din județul Timiș au continuat verificările privind respectarea interdicțiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Peste 300 de polițiști împreună cu celelalte instituții cu atribuții de control au verificat zonele în care se pot forma aglomerări de persoane. Au fost controlate spații comerciale și mijloace de transport în comun care au verificat modul în care sunt respectate măsurile impuse în starea de alertă.

Au fost verificate 132 de  societăți comerciale, precum şi 167 de  mijloace de transport persoane, dintre care 56 de mijloace de transport în comun, fiind legitimate peste 3.000 de persoane.

Au fost aplicate 304 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 93.250 de lei. Dintre acestea, 48 de sancțiuni în valoare de  21.500, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației, anunță Poliția Timiș.

De interes:  Miron Mitrea: Guvernul a ratat și campania de vaccinare și pregătirea valului 4. Toți au fost preocupați să ia scaunul lui Orban și să i-l dea lui Cîțu

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.