CSM Reșița înfruntă Daco-Getica la București. Leo Doană: „Ne dorim să ne întoarcem acasă cu cel puțin un punct” – Banat FM

Lotul CSM-ului a pornit ieri la drum spre capitală, unde rosso-nerii vor înfrunta sâmbătă formația Daco-Getica. Pentru că deplasarea e foarte lungă, reșițenii au făcut popas în Bănie, unde gazdă le este clubul Universitatea Craiova, care le-a pus la dispoziție și terenul pentru un antrenament. Astăzi, trupa lui Leo Doană pleacă la București. CSM Reșița a arătat o formă foarte bună în acest început de sezon: nou-promovata din Valea Domanului se află pe locul patru cu șapte puncte, la două puncte distanță de formațiile de pe primele trei locuri: SCM Gloria Buzău, UTA Arad și Turris Turnu Măgurele. De cealaltă parte, Daco-Getica are un început de sezon modest, cu o singură victorie, obținută în etapa trecută la Timișoara.
„Din păcate, noi avem probleme de lot pentru acest joc. Laurențiu Breșneni s-a accidentat la jocul cu Pandurii, iar Cristi Danci are un eveniment în familie. Drept urmare, ne vor lipsi la meciul cu Daco-Getica cei doi mijlocași centrali. Deocamdată, jucătorii nu resimt oboseala, ba din contră, cu fiecare meci pe care-l jucăm, elevii mei încep să-și intre în ritm. Băieții s-au pregătit foarte bine și în această săptămână și sperăm că vom presta un joc cât mai bun cu Daco-Getica. Ne dorim să ne întoarcem acasă cu cel puțin un punct. Toate meciurile sunt dificile în Liga a II-a și se pare că echipele nou-promovate joacă foarte bine în acest început de campionat. Deocamdată nu mă gândesc la meciul cu Rapid, mă concentrez 100% la jocul de sâmbătă. Totuși, sunt sigur că la meciul cu Rapid stadionul va fi plin”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

De interes:  Bilanț CoVid-19, 25 aprilie: 1.542 cazuri noi, 127 decese, 1.358 pacienți în ATI


La rândul său, jucătorul Dragoș Săulescu, a spus: „După părerea mea, o să fie un meci foarte greu cu Daco-Getica, iar din câte știu au în componența lotului mulți juniori. Sunt și patru sau cinci jucători seniori în echipă, dar noi ne-am propus să câștigăm acest meci. În acest moment ne gândim doar la meciul cu Daco-Getica, iar legat de cel cu Rapid cred că vom avea 10 000 de fani în tribune și sunt sigur că suporterii reșițeni vor fi al 12-lea jucător pentru noi”
Meciul cu Daco-Getica se va disputa sâmbătă, 24 august, de la ora 11.00, pe arena Juventus din capitală. După această partidă, rosso-nerii se vor pregăti pentru cel mai așteptat joc al turului, confruntarea de acasă cu Rapidul. Partida cu giuleștenii e programată duminică, 1 septembrie, de la ora 13:30, pe stadionul din Valea Domanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.