CSM Reșița a reușit să se califice în șaisprezecimile Cupei României! Leo Doană: „Aveam nevoie de această victorie ca de aer!” – Banat FM

CSM Reșița a reușit să se califice în șaisprezecimile Cupei României! Leo Doană: „Aveam nevoie de această victorie ca de aer!”


Victorie în Valea Domanului! CSM Reșița a reușit să se impună în fața ASU Politehnica Timișoara și s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României.
CSM Reșița a reușit să se califice în șaisprezecimile Cupei României, după ce a dispus de ASU Politehnica Timișoara pe teren propriu. Golul partidei a venit în minutul 37 prin reușita lui Dragoș Săulescu, tabela de marcaj rămânând neschimbată până la finalul meciului. Antrenorul rosso-nerilor, Leo Doană, este mulțumit de evoluția jucătorilor săi din această partidă.
„Aveam nevoie de această victorie ca de aer, pentru că, după cum știți, în ultimele trei etape am prestat un joc bun, dar, din păcate, nu am adus puncte. Am dominat jocul azi. Adversarul nostru nu și-a creat nicio ocazie doar acele mingi în ultimele 10 minute, când l-au trimis pe Mera vârf de atac și au jucat cu mingi lungi în careu pe Mera”, a declarat la finalul partidei antrenorul CSM Reșița, Leo Doană.
Următorul meci al rosso-nerilor va avea loc sâmbătă pe teren propriu când elevii lui Leo Doană îi vor întâlni pe jucătorii de la FC Turris Turnu Măgurele – liderul clasamentului ligii secunde.

De interes:  Ce inaltime are Alex Velea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.