Cristian Rizea postează, pe pagina de facebook Spovedania lui Rizea, o declarație de martor pe care Marian Măgureanu a dat-o procurorilor DNA în dosarul în care controversatul afacerist Dragoș Dobrescu i-a denunțat pe Adina Vălean și Crin Antonescu pentru un apartament primit mită de cei doi! Și asta nu e tot! Potrivit fostului deputat, în declarația făcută publică, Măgureanu confirmă că arestările unor personaje considerate, la un moment dat, a fi incomode erau dirijate de Dragoș Dobrescu și Radu Budeanu. 

„Dragi romani, asa cum v-am obisnuit, toate dezvaluirile mele sunt bazate pe probe si dovezi, spre disperarea infractorilor pe care-i devoalez! Alaturat aveti in facsimil prima pagina din cele 9 pagini care reprezinta declaratia de martor pe care Marian Magureanu (fiul fostului director SRI Virgil Magureanu) a dat-o in fata procurorilor DNA in dosarul in care Dragos Dobrescu i-a denuntat pe Adina Valean si Crin Antonescu pentru apartamentul din strada Zagazului primit spaga de acestia!”, scrie Cristian Rizea, pe pagina de facebook Spovedania lui Rizea.

De interes:  Rosso-nerii n-au luat puncte la Călăraşi. Dunărea – CSM Reşiţa 2-1 – Banat FM

Imagine

 

Mai mult, potrivit fostului deputat, în declarația făcută publică, Măgureanu confirmă că arestările unor personaje considerate, la un moment dat, a fi „incomode” erau dirijate de Dragoș Dobrescu și Radu Budeanu. 

„Ce nu stiti voi, dragi prieteni, e ca, in declaratia pe care a dat-o, Marian Magureanu confirma ca arestarile la comanda a unor persoane considerate incomode erau decise de infractorii – turnatori Dragos Dobrescu si Radu Budeanu! Curand voi posta si paginile care dovedesc ceea ce eu va spun…”, mai scrie Rizea.

Sursa: Realitatea din Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.