Corupția la nivel înalt din spatele lui Ponta. Caracatița împrumuturilor între firmele lui Ghiță

Realitatea Plus a intrat în posesia unor informații explozive despre traseul milioanelor de euro cheltuiți de Sebastian Ghiță în campania lui Victor Ponta. În urma unui raport ANAF de 500 de pagini obținut de jurnaliștii noștri, au ajuns în redacție toate datele care îl îngroapă pe milionarul fugar. Realitatea PLUS prezintă in exclusivitate schema firmelor fantomă prin care au fost plimbate milioane de euro, bani obținuți din contracte cu dedicație de la stat.

Într-un raport realizat de ANAF, se arată cum Ponta și Ghiță s-au folosit de o firmă din Ploiești prin care au fost rulate milioane de euro pentru pomeni electorale sau publicitate de același tip.

Încrengătura banilor începe, așa cum era de așteptat, de la una dintre firmele fanion ale lui Sebastian Ghiță: Asesoft. De aici au plecat milioanele către firma Federal Media Partner, condusă de un apropiat al lui Sebastian Ghiță.

Prin această societate comercială, banii au început să fie cheltuiți pe ceasuri, tricouri, spoturi publicitare, campanii TV, sau chiar sondaje de opinie executate ca la carte de firme celebre. Totul, cu un singur scop: acela de a-l face președintele statului pe Victor Ponta.

De interes:  Sfânta Treime: ce NU este bine să faci în a doua zi de Rusalii. Cum să aperi gospodăria de invazia spiritelor

Raportul ANAF finalizat în noiembrie, anul trecut, descrie, in 500 de pagini, caracatița formată pe baza unui sistem de împrumuturi între firmele lui Ghiță și alte firme sau chiar persoane fizice. Zeci de milioane de euro au fost platite pentru presă, bannere, flyere, către firme de lobby, consultanță internă și externă în Statele Unite, Israel, Germania, sume uriașe pentru evenimentele organizate de PSD. Toate pentru Victor Ponta, PSD, Alianța politică PSD UNPR PC si USL!

,Din analiza fișei client cont 411 – Alianța Electorală PSD-UNPR-PC rezultă faptul că societatea FEDERAL MEDIA PARTNER SRL a evidențiat mai multe facturi, în valoare totală de peste opt milioane de lei. Din analiza acestui document rezultă că, în 2014-2016 nu au fost înregistrate încasări de la alianța politică parteneră”, se mai arată în document.

În fiecare zi Realitatea PLUS va prezenta sumele de bani din marea evaziune executată de Sebastian Ghiță si cine au fost complicii care au stat la masa ilegalitatilor si care s-au imbogatit pe spatele romanilor.

De interes:  Chris Brown revine cu o piesă nouă în colaborare cu Drake | No guidance – Banat FM

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.