Coaliția PSD-ALDE, disperată să invalideze referendumul pe justiție! Încă o Ordonanță de Urgență pentru salvarea penalilor!

Avocat de profesie, deputatul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean-Șomfelean a descifrat ceea ce urmărește Guvernul Dăncilă prin Ordonanța pe care o pregătește la Legea referendumului!

„Cred că disperarea PSD-ALDE, de face orice fel de «ajustări» pentru a se asigura că referendumul nu va fi validat din lipsă de cvorum, este ilustrată cel mai bine de vorba «cine sapă groapa altuia, cade singur în ea!», a spus parlamentarul cărășean la Realitatea TV. Valeria Schelean a amintit în acest context despre ulltimul referendum, organizat în anul 2012, pentru demiterea Președintelui. Legislația în materie a suferit modificări, iar pragul necesar pentru validarea referendumului a fost scăzut. „Acum, din teama profundă că acest prag redus ar putea să ducă la validarea referendumului pe justiție, inițiat de Președintele Klaus Iohannis, se caută orice variante alternative, inclusiv cu nesocotirea recomandărilor venite din partea Comisiei de la Veneția, de a nu modifica legislația cu un an înaintea scrutinului”, acuză deputatul PNL.

Prin aceste modificări, Valeria Schelean-Șomfelean e convinsă că PSD-ALDE dorește să îi interzică Președintelui României orice implicare în campania pentru referendumul organizat chiar de primul om în stat.

De interes:  5 beneficii oferite de vestiarele metalice pe care trebuie să le cunoști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.