Clubul Mystic a monopolizat podiumul la Kosice Open! Dansatorii reșițeni au adus acasă șapte titluri – Banat FM sound factory


Kosice Open, cel mai mare concurs de dans sportiv organizat pe pământ slovac, a reunit anul acesta la start dansatori din 36 de țări, inclusiv de peste ocean, din Statele Unite. Clubul Mystic Dance din Reșița a intrat în competiție cu 5 perechi, care au reușit să aducă acasă nu mai puțin de 7 titluri. „Perechea Deian Bălean și Andra Petrica a dansat la patru categorii, la tineret basic, și le-a câștigat pe toate, după nu mai puțin de 50 de dansuri prezentate. De asemenea, am avut în concurs perechea Marius Pădurean-Adelina Stanciu, care a câștigat două locuri I la 10-11 ani. Pe lângă aceste 6 titluri, am mai avut un titlu la tineret, prin perechea Darius Gruiță-Bianca Buzuleac, care, din fericire, după foarte multe runde de concurs, au reușit să câștige la grupa lor de vârstă. De asemenea, la categoriile de juniori I am obținut medalie de bronz prin perechea Vlad Ogășan-Gabriela Tuță. O surpriză plăcută pentru noi a fost perechea Bogdan Kostner-Andreea Dumitru, care, la openul de juniori II latino, s-a calificat pe locul 7, sub linie de finală. Această pereche e la doar al doilea concurs de open”, a precizat antrenorul Alexandru Holecz, președintele grupării sportive Mystic.

De interes:  30 de ani de închisoare, pedeapsa primită de criminalul din Făget


Kosice Open a reprezentat un adevărat tur de forță pentru concurenți, spune Alex Holecz, care își felicită sportivii pentru rezultate, ambiție și dăruire. În cele două zile de competiție, reșițenii au parcurs un adevărat maraton sportiv, care a început la ora 9.00 și s-a încheiat în jurul orei 20.00. Următorul concurs cu participare reșițeană e din nou un eveniment internațional de anvergură: în zilele de 15 și 16 iunie, trei perechi de la clubul Mystic vor lupta pentru medalii în Ungaria, la Szeged Open.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.