Banat Brunch, gastronomia care aduce turiști la sate

Banat Brunch, un eveniment de gastronomie şi experienţe locale menit să aducă turişti în inima satelor, aproape de localnici şi obiceiurile tradiţionale continuă şi în 2020.

În condiţii de siguranţă, afară în aer liber, oamenii sunt invitați să redescopere Banatul rural cu bucătăria specifică în locuri de mare atracţie turistică, este mesajul organizatorilor.

Primul brunch este programat sâmbără, 4 iulie, de la ora 10.00, la Hostel Passpartout. Organizatorii promit o zi de neuitat între prieteni, cu mâncare aleasă şi poveşti interesante.

În vechiul cartier Elisabetin, într-o curte interioară cu frumoase detalii create de vară, veţi avea ocazia să redescoperiţi gusturile mâncării bănăţene alături de prieteni şi să ascultaţi Poveştile cartierului. Pentru că numărul participanţilor este limitat la 50 cu scopul de a respecta măsurile de siguranţă în vigoare, cei interesaţi se pot înscrie la tel. 0731 818677.

În 11 iulie este programat un brunch la Tanti Emilia în Coşteiu de Sus. Pe lângă produsele tradiţionale din zonă vor fi organizate şi ateliere pentru adulţi şi copii, vizită în sat şi la cariera de piatră. Până în 9 octombrie, vor urma altele, la Coşteiu de Sus, Pietroasa, Berini şi Deta, în Timiş, Groşi şi Petriş, în Arad, şi Armeniş şi Cornereva, în Caraş-Severin.

De interes:  Tudorel Butoi, propunere surprinzătoare pentru ministrul de Interne, în direct la Realitatea Plus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.