Ciocniri violente între protestatari și jandarmi, la mitingul AUR de la Ministerul Sănătății

Scandal urias, joi dupa-amiaza, la protestul AUR din fata Ministerului Sanatatii. Protestaraii au incercat sa indeparteze gardurile de protectie puse de jandarmi si sa forteze intrarea in interiorul cladirii. La un moment dat, unul dintre protestatari s-a urcat pe cladire de unde a filmat manifestatia. La ora transmiterii acestei stiri, barbatul se afla in continuare pe marginea cladirii. 

Au fost ciocniri violente, joi dupa-amiaza, intre protestatarii care au participat la mitingul AUR din fata Ministerului Sanatatii si jandarmi. Spiritele s-au incins la scurt timp dupa ce ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a sustinut o conferinta de presa in care a anuntat ca ii asigură pe cetateni ca vaccinarea nu va fi obligatorie.

Se pare ca protestatarii ar fi aruncat cu sticle si alte obiecte in jandarmi. Spiritele s-au inflamat insa si mai mult în momentul în care jandarmii au incercat să extraga un protestatar agresiv din mijlocul multimii.

La un moment dat, un barbat s-a urcat pe zid, ajungand pana la etajul 1 al institutiei, loc de unde a filmat multimea care protesta. Ulterior, postarea a fost incarcata pe pagina sa de Facebook. 

De interes:  John Wick: Chapter 3 – Parabellum (John Wick 3: Război total) – BANAT

Este vorba despre un barbat cunoscut in mediul online drept „stegarul dac samuraiul dac”. Barbatul este, de asemenea, cunoscut ca fiind cu probleme psihice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.