cine-i-sefu-ntr-o-relatie

Zilele trecute m-a rugat un prieten sa scriu despre șefii nemultumiți de angajații lor. Nu m-a pasionat niciodată subiectul, deși sunt convins ca exista multi nemultumiți de ambele părți🙂 In schimb, m-am gândit ca pot face un mic articol despre femeile nemulțumite de barbatii lor. Unde? Într-o relatie, bineînțeles. Cum? In toate modurile. Cand? Mai tot timpul!

Despre acele femei care nu sunt niciodata satisfăcute (pe niciun plan) de barbatii ce ocupa un loc, mai mult sau mai putin meritat, in Viata lor. Întrebarea e: De ce ii mai tin pe lângă ele? Probabil dintr-un masochism mascat al fiintei si dintr-o ambiție ce transforma expresia „Eu te-am facut, eu te omor” in ceva de genul „Eu te-am ales, eu te schimb”! Dar nu cu altul. Cand asta ar trebui sa fie singura opțiune atunci cand nimic din ceea ce face sau nu face barbatul „ales”, nu e deloc pe placul ei. Ceea ce este si mai greu de inteles este de ce stau barbatii cu asemenea femei. Probabil din acelasi motiv amintit mai sus.

De interes:  Un nou test medical pentru obţinerea sau reînnoirea permisului auto

Sa fii nemulțumită de barbatul de lângă tine, zi de zi si noapte de noapte, e ca si cum te-ai chinui singur, văzând acelasi film prost si difuzat la aceleași ore. Sa ii reproșezi necontenit ca el e sursa inepuizabila a nefericirii tale, nu te îndepărtează, in niciun caz de ea. O idila ca in filme in care ajungi sa te îndragostesti mai mult de personajul principal decat de cel din viata ta.

O femeie mereu nemulțumita este o femeie fara liniște. Iar o femeie nemulțumita de barbatul ei e, in esenta, nemulțumita de ea însăși. Cu siguranța exista barbati care oferă cele mai mari dureri de cap consoartelor nefericite. In ambele cazuri, pleci, nu înduri.

Si atunci? Cine e șeful intr-o relatie? Eu zic ca nimeni. Decat daca vrei sa fii „taxat” mereu atunci cand bifezi cu brio rolul de cel mai „prost angajat al anului”. Pardon, de Partener. Iar daca totuși ar exista, el ar trebui sa fie „șeful” ei iar ea al lui.

De interes:  Toamnă bogată pentru culturistul Dorian Armaş! După aurul de la Naţionale, caransebeşeanul plusează cu un titlu de campion balcanic!

Nu exista relatii nefericite. Exista doar parteneri nepotriviti si multe, multe lectii de viata. Din păcate, unii nu învața niciodata!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.