Locale
Droguri pentru VIP-uri, dosare rămase în stand-by. Cazul aberant al „jurnalistului-justițiar” Mihai Munteanu: prins drogat la volan, uitat de procurori

Consumul de droguri a devenit un fenomen obișnuit în ultima perioadă și în cazul persoanelor publice din România. Tot mai multe vedete din lumea artistică, din showbiz, urmărite și de milioane de adolescenți și tineri, dar și din presă, au avut probleme cu stupefiantele, fiind prinse de oamenii legii drogate la volan. Printre acestea sunt Dorian Popa, Guess Who, actorul Matei Dima, Ana Morodan sau jurnalistul Mihai Munteanu, ultimul fiind „uitat de procurori după ce a fost prins drogat la volan.
Drogurile nu au devenit un fenomen doar în rândul tinerilor obișnuiți, ci și în cazul persoanelor publice. Vedete urmărite pe internet de milioane de tineri au fost prinse drogate la volan. Cel mai recent caz este al lui Dorian Popa, care a ieșit recent și cu prima reacție, dar nu trebuie să-i uităm nici pe artistul Guess Who, actorul Matei Dima sau influencerița Ana Morodan. Iese în evidență și cazul jurnalistului Mihai Munteanu, care deși a fost prins drogat la volan, a făcut o tâlhărie și a bătut o ziaristă, e liber ca pasărea cerului în continuare, relatează Realitatea PLUS.
DORIAN POPA, prins la volan în lenjerie intimă și drogat
Dorian Popa a reacționat pentru prima dată după ce a fost prins drogat la volan, la sfârșitul lunii octombrie 2023. Vedeta spune că îi pare rău pentru tot ce a făcut, a greșit, însă a simțit nevoia să se relaxeze puțin după toată perioada agitată din viața lui.
Dorian Popa, prins drogat la volan / Foto: Instagram
„Am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Recunosc, am consumat canabis nu în ziua în care am fost prins, dar am consumat, lucru pe care îl regret”, declara Dorian Popa.
Mihai Munteanu, primul român „uitat” de procurori după ce a fost prins drogat la volan
Și un jurnalist a fost prins drogat la volan. Acesta a recunoscut fapta și spune că a fumat marijuana cu un polițist chiar înainte să fie oprit. De altfel, el a recunoscut că era „fumat” atât în fața polițiștilor, cât și în spațiul public. A fost oprit în trafic, de către polițiștii bucureșteni, în seara zilei 7 martie 2019. Testat, Munteanu a ieșit pozitiv la consumul de substanțe psihoactive.
Deși au trecut patru ani de atunci, Mihai Munteanu nici măcar nu a fost audiat de procurori, iar ultimul termen de luna aceasta nu s-a prezentat nici el, nici avocatul. Instanța a decis că va trebui să vină în fața judecătorilor pe 5 decembrie, potrivit Realitatea PLUS.
Mihai Munteanu, primul român „uitat” de procurori după ce a fost prins drogat la volan. Condamnat pentru tâlhărie, a fentat și închisoarea. Cine-l ține în brațe?
Jurnalistul Mihai Munteanu, „uitat” de procurori, după ce a fost prins drogat / Foto: Facebook
Munteanu are, de altfel, și un trecut tumultuos, fiind acuzat de tâlhărie. Și atunci a scăpat tot nepedepsit.
Mai mult, după acest episod, Munteanu ar fi recidivat și a bătut cu sălbăticie o ziaristă.
„Justițiarul” de la Rise Project, în prezent la Captura, are un trecut tumultuos, nefiind prima oară când intră în colimatorul legii. Munteanu a fost și acuzat că încalcă deontologia jurnalistului de investigaţii, pentru foloase proprii. Presa a dezvăluit că, înainte de a deveni jurnalist „justițiar” și formator de opinie, Mihai Munteanu, când avea 17 ani, a suferit o condamnare de un an și jumătate de închisoare, pentru tâlhărie. El nu a făcut însă nici măcar o zi de închisoare, după ce Tribunalul Prahova (s-a scris că probabil datorită intervențiilor tatălui său, Mircea Mihai Munteanu, deputat PNTCD la acea vreme), a decis să fie pus sub supraveghere, timp de 3 ani și 6 luni, iar Curtea de Apel Ploiești i-a dat apoi doar o simplă mustrare.
Chef FOA, pe numele său adevărat Florin Scripcă, prins drogat la volan
Celebrul bucătar FOA, un alt personaj din mediul online, a fost prins la volan drogat cu cocaină și canabis.
Florin Scripcă, pe numele său real, avea asupra lui patru țigări cu marijuana, pe 23 octombrie 2023. El s-a ales cu dosar penal.
Guess Who, prins drogat la volan
Și cunoscutul cântăreț Guess Who a fost prins drogat la volan. El a fost oprit de polițiști, în București, pentru un control de rutină, pe 23 septembrie 2023.
Guess Who, prins drogat / Foto: INQUAM/George Călin
Testat cu aparatul drugtest, artistul a ieșit pozitiv la consumul de cocaină. Artistul s-a ales cu dosar penal.
„Contesa digitală” – Ana Morodan, prinsă drogată la volan
Ana Morodan a fost prinsă la sfârșitul lunii martie 2023, după ce a provocat un accident, aflându-se sub influența stupefiantelor la volan.
Asta după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Expertiza a arătat că a consumat și droguri și alcool. Și ea este cercetată penal.
Beizadeaua Vlad Pascu, autorul tragicului accident din 2 Mai, consumator de droguri și prins prima oară la 13 ani
În lista drogaților celebri intră și Vlad Pascu, beizadeaua care a lovit mortal un grup de tineri în stațiunea 2 mai. Doi tineri, Sebastian și Roberta, au murit pe loc, iar alți trei au fost răniți în tragicul accident din 19 august 2023 pe drumul dintre 2 Mai și Vama Veche.
La momentul accidentului, adolescentul în vârstă de 19 ani consumase un cocktail de substanțe interzise.
Matei Dima, alias BRomania, prins și el drogat la volan
Și actorul Matei Dima, cunoscut drept BRomania a fost prins sub influența stupefiantelor la volan.
Celebrul vlogger, actor și producător Matei Dima a fost prins, în luna martie a anului 2021, drogat și băut la volan, pe raza stațiunii Râșnov. Pe numele său s-a întocmit un dosar penal pentru „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Acesta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii și a scăpat doar cu amendă penală, potrivit Realitatea PLUS.
Locale
Când ritmul devine limbaj, iar scena – a doua casă, înțelegi că performanța și comunicarea urmează aceleași reguli: disciplină, emoție și performanță.

Așa au făcut Lavinia și Mădălin Farc, fondatorii What’s New, o agenție de social media marketing care transformă energia din sport și artă în strategii care generează impact în ecosistemul digital.
Printre clienții lor se numără Nike România, Dero România, Ninja Kitchen România, Myprotein, Douglas, TG Hotel Apartments, Hachi, Cause Roastery și Bestia (Budapesta), Primăria Oradea, Primăria Turda, Visit Oradea, Oradea Nights (ONFestival), Volvo & Škoda AutoGrand, Ramada by Wyndham Oradea, Familia Darabont, Szőnyi Winery, Marty Restaurants Oradea, Csíki Sör, Piața 9 și mulți alții.
https://whatsnewagency.ro/ro/review-uri/
Pentru Lavinia Ioana Farc, medaliile europene și mondiale la gimnastică aerobică au fost doar începutul. Pentru Mădălin Farc, aplauzele primite ca și coregraf internațional, în peste 65 de țări, i-au antrenat un simț fin al spectacolului, o înțelegere profundă a publicului și a limbajului corporal.
https://www.unica.ro/moda/nike-air-max-day-lavinia-ioana-panaete-433118
Astăzi, ei nu mai performează în arene sau pe scene, ci în feed-urile a mai multor branduri românești și Internaționale, care vor să iasă din zgomotul digital și să creeze impact în mintea (și sufletul) publicului.
„Ce am învățat în sportul de performanță, televiziune și dans aplicăm acum în business: entertainment, disciplină, emoție, mesaj autentic și realizarea obiectivelor. Comunicarea eficientă are ritm, sens și direcție — exact ca o coregrafie bine gândită.” (Mădălin Farc – CEO)
https://okmagazine.ro/lifestyle/madalin-farc-coregraful-roman-si-a-sarbatorit-533207.html
What’s New Agency, cu sediul în Oradea și proiecte active la nivel național și internațional, îmbină creativitatea și psihologia comportamentală cu gândirea sistemică și strategică.
Nu livrează simple postări, ci orchestrează campanii construite atent, menite să impulsioneze vânzările, să definească un brand coerent, să creeze conexiuni reale cu publicul ideal și să modeleze comportamente prin tehnici de social engineering.
Specializați în strategie de comunicare, producție media, management de social media, campanii PPC și influencer marketing, Lavinia și Mădălin au reușit să construiască o echipă care tratează fiecare brand ca pe o poveste ce merită să fie spusă autentic, frumos și cu relevanță.
Fie că este vorba despre un hotel din HoReCa, o reprezentanță auto, un festival muzical, un brand de tech sau skincare, abordarea lor rămâne mereu creativă, personalizată și fundamentată pe cultură, context, comportamentul uman și insight-uri extrase din date cu ajutorul inteligenței artificiale (Ai).
“Noi nu credem în viral cu orice preț. Credem în respect, relevanță și valori comune cu clienții. În acel tip de interacțiune care mișcă ceva în sufletul audienței și aduce satisfacție colaboratorilor noștri.
Pentru noi, “viralul” nu este doar despre tehnologie, ci despre puterea unei idei bine gândite și simplu exprimată, care să fie preluată și răspândită natural de către oameni.”
(Mădălin & Lavinia Farc | Cofondatori What’s New)
În paralel, agenția susține traininguri și prezentări dedicate companiilor și antreprenorilor, axate pe importanța capitalului de imagine în social media, psihologia comportamentală, comunicarea strategică, utilizarea eficientă a rețelelor sociale și dezvoltarea brandingului personal.
Pentru What’s New, viitorul comunicării nu stă doar în algoritmi, ci în emoția creată de interacțiunea dintre branduri și oameni.
Această viziune clară, susținută de o experiență de viață intensă, creativă și disciplinată, transformă What’s New Agency într-un jucător atipic în nișa agențiilor de Social Media Marketing din România. _____________________________________________________
Contact direct:
+40 753 788 870
hello@whatsnewagency.ro
Locale
Fundația Bog’Art lansează New Wave Art Prize, competiție prin care studenții își transpun în lucrări de artă trăirile din prezent

Fundația Bog’Art lansează New Wave Art Prize dedicat studenților din Universitățile și Facultățile de Arte din România, prin care aceștia sunt invitați, sub forma unui survey arstistic, să transpună trăirile pe care le au prin lucrări de profil – fie că este vorba despre pictură, desen, instalație de artă sau sculptură.
În urma înscrierilor, șapte dintre cele mai apreciate concepte și propuneri vor ajunge în etapa finală, iar tinerii artiști vor primi fiecare suma de 500 de euro pentru realizarea lucrărilor. Finala New Wave Art Prize va consta într-un vernisaj ce se va desfășura la Galeria Catinca Tăbăcaru din București, pe 2 iulie 2025. Atunci, juriul va analiza creațiile finaliștilor, iar unul dintre ei va câștiga un Art Scholarship în valoare de 5.500 de euro.
Tema New Wave Art Prize, ediția 2025
Pe lângă educație, sănătate și proiecte sociale, Fundația Bog’Art își propune să susțină și arta ca pilon principal de activitate, iar concursul New Wave este o primă inițiativă în acest sens.
New Wave Art Prize se adresează tinerilor artiști din România, aflați încă în mediul academic, care au astfel șansa de a fi remarcați, promovați și recompensați.
„Vrem să descoperim, prin lucrările studenților, cum văd ei lumea de azi și cum o transformă în artă. Poate e vorba despre tehnologie și impactul ei asupra umanității, despre identitate și apartenență, despre conflicte și speranțe, despre alienare sau conectare. Indiferent de subiect, viziunea artistică este cea care ne interesează cel mai mult. În acest Art Survey nu căutăm răspunsuri definitive, ci întrebări puternice, capabile să nască conversații relevante”, declară Bogdan Doicescu, membru fondator Fundația Bog’Art.
Video: https://youtu.be/3vTuxXzQ24w
Etapele competiției și componența juriului
Studenții Universităților și Facultăților de Arte din România se pot înscrie în proiectul New Wave trimițând conceptul lucrării în perioada 23 aprilie – 23 mai 2025, la adresa newwave@bogartfoundation.ro, sub forma unei schițe, randări sau machete care să explice cum va arăta varianta finală, însoțită de un text descriptiv. Aplicanții vor atașa și un CV, portofoliul lor de artist și portofoliul de lucrări.
Juriul va analiza propunerile depuse și va selecta șapte studenți care se vor califica în etapa următoare. Cei șapte finaliști vor fi anunțați pe 27 mai 2025 și vor primi fiecare un buget de 500 de euro pentru a realiza proiectele până la data de 25 iunie 2025.
Acestea vor fi prezentate în cadrul finalei din 2 iulie 2025, organizată sub forma unui vernisaj la Galeria Catinca Tăbăcaru din București.
În cadrul evenimentului, finaliștii își vor prezenta lucrările, iar juriul va alege proiectul câștigător, care va fi premiat de Fundația Bog’Art cu 5.500 de euro.
Juriul New Wave este format din personalități de marcă din sfera artei contemporane românești, precum: Catinca Tăbăcaru (Gallerist, Co-Director RAD Art Fair), Daniela Pălimariu (Artist, Co-Fondator RAD Art Fair), Ștefan Sava (Co-fondator Salonul de Proiecte), Matei Bejenaru (Artist, Profesor Universitar Doctor, UAGE Iași); acestora li se va alătura și Bogdan Doicescu, fondatorul Fundației Bog’Art.
„Arta modelează și oferă identitate unei societăți. Prin intermediul proiectului New Wave Art Prize, Fundația Bog’Art își dorește să descopere și să susțină tineri cu mare potențial din rândul noii generații de artiști. Căutăm talente autentice și vom face o selecție cu cele mai bune și mai relevante proiecte.
Fundația Bog’Art va demara, în anii următori, noi proiecte prin care își propune să construiască un viitor mai bun pentru generațiile viitoare, având la bază valorile în care credem: Integritate, Solidaritate, Respect și Responsabilitate”, adaugă Bogdan Doicescu.
Mai multe detalii despre proiectul New Wave Art Prize by Bog’Art Foundation pot fi găsite pe: www.bogartfoundation.ro/newwave
Despre Fundația Bog’Art
Lansată în 2025, Fundația Bog’Art își propune să contribuie la construirea unui viitor armonios în România, să accelereze schimbarea în bine, să-i îndrume pe cei care au nevoie de sprijin și să le ofere resurse pentru a reuși în domeniile în care își investesc pasiunea.
Activitatea fundației este structurată pe patru direcții principale: educație, sănătate, artă și proiecte sociale, dar și pe dezvoltarea de parteneriate strategice cu organizații aliniate valorilor și misiunii sale.
„Bog’Art este o afacere de familie care a fost ghidată mereu de dorința de a construi mai mult decât lucruri tangibile. Ne-am dorit să contribuim la un viitor mai bun. Valorile care ne definesc – arta, educația, sănătatea și solidaritatea socială – sunt acum și reperele esențiale ale Fundației Bog’Art. Visăm să lăsăm generațiilor viitoare o lume mai armonioasă și să fim un exemplu care demonstrează că valorile autentice, trăite și cultivate zilnic, pot deveni temelia unei lumi mai bune”, declară Bogdan Doicescu.
Locale
Cum să creezi un portofoliu online captivant pentru afacerea ta
- 1. Importanța unei prezentări profesionale în portofoliul online: Cum să valorificați fiecare proiect pentru a atrage noi clienți
- 2. Cum să creați un portofoliu simplu, dar atractiv, care să reflecte calitatea și expertiza afacerii dumneavoastră
- 3. De ce un portofoliu online responsive este esențial pentru a atrage clienți din orice mediu digital
- Cum să creați un portofoliu online de succes cu ajutorul experților în web design
Cum să îți construiești un portofoliu online care să atragă atenția și să creeze impact
Un portofoliu online bine realizat este esențial pentru succesul oricărei afaceri. Un design profesionist și o structură clară pot transforma modul în care afacerea dumneavoastră este percepută. Colaborând cu o agenție web design specializată, precum CSDesign, veți obține un portofoliu captivant și ușor de navigat. Simplitatea, accesibilitatea și prezentarea strategică a proiectelor sunt elemente cheie care atrag potențiali clienți. Un portofoliu bine organizat nu doar că prezintă realizările, ci creează și încredere în calitatea serviciilor oferite. Structura și conținutul trebuie să fie atent echilibrate pentru a prezenta afacerea în cea mai bună lumină. Fiecare proiect prezentat ar trebui să reflecte valorile și punctele forte ale afacerii. Alegerea unui partener web design profesionist asigură rezultate de impact și o experiență de navigare plăcută.
Un portofoliu online funcțional este mai mult decât o simplă colecție de proiecte. El reprezintă identitatea vizuală a afacerii și modul în care aceasta este percepută de clienți. Organizarea clară a portofoliului contribuie la o mai bună prezentare a expertizei și abilităților. Fiecare detaliu contează, de la modul în care sunt expuse proiectele până la viteza de încărcare a paginilor. Prin colaborarea cu o firmă web design, un portofoliu online devine o unealtă valoroasă pentru atragerea de noi clienți. Impactul vizual și accesibilitatea sunt esențiale pentru a transforma vizitatorii în clienți fideli. Un portofoliu online creat cu profesionalism demonstrează competența și seriozitatea afacerii.
1. Importanța unei prezentări profesionale în portofoliul online: Cum să valorificați fiecare proiect pentru a atrage noi clienți
Un portofoliu online este o unealtă esențială pentru a impresiona și atrage clienți noi. Fiecare proiect prezentat trebuie să reflecte profesionalismul și calitatea serviciilor oferite. O structură clară și o prezentare estetică atent realizată pot transforma percepția afacerii. Colaborarea cu o agenție de servicii web design este esențială pentru a asigura o prezentare impecabilă. Fiecare detaliu, de la imagini la descrieri, trebuie să fie optimizat pentru a atrage atenția. Prezentarea strategică a proiectelor poate crește încrederea clienților și poate consolida poziția pe piață. Alegeți o agenție de realizare site web pentru a crea un portofoliu captivant și eficient.
Fiecare proiect din portofoliu trebuie să fie prezentat clar și cu o estetică profesională. Detaliile contează: imagini de calitate, descrieri concise și o structură intuitivă fac diferența. Un portofoliu bine organizat și captivant va atrage clienți noi și va evidenția expertiza afacerii. Impactul vizual al portofoliului poate influența percepția clienților asupra profesionalismului și seriozității. O agenție web design poate ajuta la crearea unui portofoliu care să îmbine armonios forma și funcționalitatea. Organizarea clară a proiectelor permite clienților să găsească rapid informațiile de care au nevoie. Fiecare detaliu trebuie să fie atent gândit pentru a reflecta cât mai bine valorile și capacitățile afacerii.
Un portofoliu online profesionist are puterea de a atrage și de a convinge clienți potențiali. Organizarea sa ar trebui să fie intuitivă, iar proiectele expuse trebuie să fie reprezentative pentru calitatea serviciilor oferite. Colaborarea cu o agenție web design profesionistă poate face diferența între un portofoliu obișnuit și unul care atrage constant noi colaborări. Fiecare proiect ar trebui să evidențieze specificul afacerii și să ofere o imagine clară asupra capacităților acesteia. Detaliile tehnice și vizuale sunt esențiale pentru a construi un portofoliu care să inspire încredere. Asigurați-vă că portofoliul online este ușor de accesat și că oferă o experiență de navigare plăcută.
2. Cum să creați un portofoliu simplu, dar atractiv, care să reflecte calitatea și expertiza afacerii dumneavoastră
Simplitatea este esențială în crearea unui portofoliu online eficient și captivant. Un design clar și aerisit permite utilizatorilor să se concentreze pe calitatea proiectelor prezentate. Organizarea logică a informațiilor facilitează accesul rapid la detalii, ceea ce îmbunătățește experiența de navigare. Fiecare proiect ar trebui să reflecte expertiza și calitatea serviciilor oferite de afacere. Colaborând cu o agenție de realizare site web, puteți crea un portofoliu simplu, dar eficient, care să atragă atenția. Un portofoliu structurat cu atenție demonstrează profesionalismul și dedicarea pentru detalii. Alegeți un partener de servicii web design pentru a maximiza impactul portofoliului.
Simplitatea unui portofoliu online oferă o experiență plăcută și intuitivă utilizatorilor. Organizarea proiectelor într-un format clar și concis ajută la evidențierea valorilor afacerii. Un portofoliu aerisit și bine structurat atrage atenția asupra calității fiecărui proiect. Impactul vizual și accesibilitatea sunt factori cruciali care influențează succesul unui portofoliu online. Colaborarea cu o agenție web design poate asigura o implementare optimizată, care să îmbine simplitatea cu funcționalitatea. Portofoliul ar trebui să fie accesibil pe toate dispozitivele, oferind o experiență consistentă și eficientă. Fiecare proiect ar trebui să fie prezentat astfel încât să reflecte profesionalismul și expertiza afacerii.
Un portofoliu simplu și bine organizat este mai eficient în atragerea de noi clienți. Eliminarea elementelor inutile și păstrarea unui design clar fac ca informațiile să fie mai ușor de accesat. Prezentarea proiectelor în mod strategic ajută la construirea unei imagini solide și profesionale pentru afacere. Utilizatorii apreciază un portofoliu online care este ușor de navigat și care oferă informații clare. Un design minimalist, însoțit de imagini de calitate, va crea un impact vizual puternic. Colaborarea cu o agenție de dezvoltare website asigură o structură care să pună în valoare fiecare proiect în parte. Un portofoliu bine realizat poate deveni un punct central în strategia de marketing online a afacerii.
3. De ce un portofoliu online responsive este esențial pentru a atrage clienți din orice mediu digital
Un portofoliu online responsive este esențial pentru a asigura accesul de pe orice tip de dispozitiv. Accesibilitatea pe mobil, tabletă sau desktop este un criteriu important pentru succesul unui portofoliu. Un design care se adaptează automat la dimensiunile ecranului îmbunătățește semnificativ experiența utilizatorilor. O agenție web design specializată poate optimiza portofoliul pentru a se afișa corect pe toate platformele. Fiecare vizitator ar trebui să aibă parte de o experiență fluidă, indiferent de dispozitivul folosit. Un portofoliu responsive nu doar că îmbunătățește accesibilitatea, ci și contribuie la creșterea ratelor de conversie. Alegeți o agenție de realizare site web care să asigure o implementare perfectă pentru toate mediile digitale.
Un portofoliu responsive crește șansele de a atrage și reține vizitatori de pe diverse platforme. Cu tot mai mulți utilizatori accesând internetul de pe dispozitive mobile, accesibilitatea este esențială. Colaborarea cu o agenție web design poate asigura optimizarea portofoliului pentru toate ecranele, oferind o experiență constantă și eficientă. Adaptarea designului la diferite dispozitive îmbunătățește nu doar accesibilitatea, ci și timpul petrecut pe site. Un portofoliu responsive atrage atenția și păstrează utilizatorii mai mult timp pe site, crescând șansele de conversie. Optați pentru servicii web design profesionale care să asigure o implementare fără erori și accesibilitate maximă. Un portofoliu bine optimizat va impresiona și va câștiga încrederea clienților.
Adaptabilitatea unui portofoliu online la orice dispozitiv este esențială pentru succesul său. Un design responsive asigură o experiență de utilizare uniformă și fluidă, indiferent de platforma accesată. Acest lucru contribuie la fidelizarea utilizatorilor și la îmbunătățirea ratelor de conversie. Colaborarea cu o agenție de realizare site web profesionistă poate asigura o implementare corectă a designului responsive. Un portofoliu accesibil pe toate dispozitivele contribuie la crearea unei imagini de încredere pentru afacere. Asigurați-vă că portofoliul online este pregătit pentru utilizatorii din orice mediu digital, oferindu-le o experiență de navigare plăcută și eficientă. Alegeți o firmă de web design care să vă optimizeze portofoliul pentru performanță maximă.
Cum să creați un portofoliu online de succes cu ajutorul experților în web design
Un portofoliu online captivant și bine structurat este esențial pentru orice afacere care dorește să impresioneze și să atragă noi clienți. Prin colaborarea cu o agenție web design specializată, cum este CSDesign, puteți obține un portofoliu adaptat nevoilor dumneavoastră. Organizarea eficientă a proiectelor, împreună cu un design atractiv și funcțional, poate transforma portofoliul într-o unealtă puternică de marketing. Alegeți să colaborați cu profesioniști care înțeleg importanța detaliilor și a optimizării pentru toate dispozitivele.
Succesul unui portofoliu online depinde de modul în care este structurat și de impactul său vizual. Accesibilitatea, simplitatea și relevanța fiecărui proiect sunt esențiale pentru a atrage și reține clienți. Un portofoliu bine realizat demonstrează profesionalismul afacerii și oferă o imagine clară asupra capacităților acesteia. Colaborarea cu o agenție de web design poate transforma portofoliul online într-un instrument de marketing eficient. Asigurați-vă că portofoliul este accesibil, atractiv și bine organizat pentru a maximiza succesul afacerii dumneavoastră.
-
Localeacum 7 days
Fundația Bog’Art lansează New Wave Art Prize, competiție prin care studenții își transpun în lucrări de artă trăirile din prezent
-
Ce trebuie sa stiiacum 6 days
Fronway Icemaster 175/70 R14 84T – Recenzie completa – Alegerea accesibila pentru siguranta iernii urbane
-
Localeacum 7 days
Cum să creezi un portofoliu online captivant pentru afacerea ta
-
Ce trebuie sa stiiacum 3 days
De ce și cum să folosești prototipuri pentru un design iterativ și eficient
-
Ce trebuie sa stiiacum 6 days
Velonova Mirage, primul muzeu 3D din România, a atras circa 6.000 de vizitatori în primele trei luni din 2025. Până la 19% din aceștia au fost străini
-
Ce trebuie sa stiiacum 5 days
Impulsivitatea femeilor la achiziția produselor de beauty
-
Ce trebuie sa stiiacum 3 days
Panouri Termoizolante Royal Facade: Soluția Ideală pentru Fațade Durabile și Elegante
-
Ce trebuie sa stiiacum 3 days
Costul Real al unui Website Ieftin. De Ce Calitatea Face Diferența