Cele mai periculoase alimente din lume! Majoritatea sunt interzise! (VII) – Carnea de vită şi laptele cu hormoni – Banat FM

Cele mai periculoase alimente din lume! Majoritatea sunt interzise! (VII) – Carnea de vită şi laptele cu hormoni


În fiecare zi consumăm alimente procesate care au în compoziţia lor elemente atât de dăunătoare pentru sănătate, încât în unele ţări au fost interzise.

În ultima perioadă, Uniunea Europeană, China, precum şi alte mari state de pe mapamond au început să elimine de pe piaţă mâncărurile procesate care pun în pericol viaţa oamenilor, lucru care nu se întâmplă însă şi în Statele Unite ale Americii. Aşadar, nu este de mirare de ce obezitatea şi bolile asociate acesteia (diabet, boli de inimă etc.) sunt principala cauză a deceselor din SUA.

Carnea de vită şi laptele cu hormoni

Majoritatea vitelor crescute pentru lapte sau carne sunt, în SUA, hrănite cu hormoni sintetici înainte de a fi mulse, respectiv măcelărite, astfel încât să se poată obţine cât mai multă materie primă. De când vitele au început să fie hrănite astfel, Asociaţia Naţională de Oncologie a observat o creştere alarmantă a cazurilor de cancer hormonal.

De interes:  Culisele Statului Paralel - Ovidiu Tender, dezvăluiri despre legăturile cu greii din PDL

Aceste produse periculoase au fost interzise în UE, Japonia, Australia şi China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.