Cele mai periculoase alimente din lume! Majoritatea sunt interzise! (III) – Alimentele cu coloranţi artificiali – Banat FM

Cele mai periculoase alimente din lume! Majoritatea sunt interzise! (III) – Alimentele cu coloranţi artificiali


În fiecare zi consumăm alimente procesate care au în compoziţia lor elemente atât de dăunătoare pentru sănătate, încât în unele ţări au fost interzise.

În ultima perioadă, Uniunea Europeană, China, precum şi alte mari state de pe mapamond au început să elimine de pe piaţă mâncărurile procesate care pun în pericol viaţa oamenilor, lucru care nu se întâmplă însă şi în Statele Unite ale Americii. Aşadar, nu este de mirare de ce obezitatea şi bolile asociate acesteia (diabet, boli de inimă etc.) sunt principala cauză a deceselor din SUA.

Alimentele cu coloranţi artificiali

Coloranţii artificiali, precum Roşu 40 şi Galben 5, sunt creaţi din gudron de cărbune şi petrol şi sunt un adevărat pericol pentru oameni. Cercetările au demonstrat că alimentele colorate sunt mai atrăgătoare pentru consumatori, astfel că producătorii pompează la greu coloranţi artificiali . Aproape tot ce consumăm la ora actuală conţine coloranţi artificiali, care favorizează apariţia cancerui la tiroida şi creier, deteriorarea celulelor şi hiperactivitatea la copii. Coloranţii artificiali au fost interzişi în majoritatea statelor din UE.

De interes:  Norul de fum din Canada ajunge în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.