Cele mai ciudate plaje din lume (V) – Santorini, Kokkini Beach,Grecia [VIDEO] – Banat FM

Cele mai ciudate plaje din lume (V) – Santorini, Kokkini Beach,Grecia [VIDEO]

Marea este un fenomen natural uluitor. Marea este un uriaş animal blând, care îşi pierde până la ţarm toate tensiunile. Cu rochia ei de smarald cutreieră locul pe care i l-a lăsat uscatul, răsfirându-şi pe ţărm trena dantelată. Nu e întâmplător că zeiţa frumuseţii, Afrodita s-a întrupat din spuma valurilor… Nu exista frumuseţe care sa te lase fără grai, fericit şi înspăimântat. Nu e o spaima de care eşti conştient, e una de care eşti copleşit.

Dacă plajele cu nisip alb şi ape de culoarea turcoazului sunt minunate, ele sunt departe de ceea ce înseamnă neobişnuit. Cei care îşi doresc o experienţă de neuitat, trebuie să vină pe una dintre plajele prezentate în această săptămână. Nisip care latră, fosile în formă de stea sau izvoare termale subterane sunt numai câteva dintre experienţele pe care le poţi trăi în aceste locuri cu plaje ciudate.

De interes:  Cea mai faină declarație de dragoste – Banat FM sound factory

Plaja Roșie din Santorini (denumită și Kokkini Beach) se află la baza unui deal gigant care se înalță lângă apele Mării Mediterane. Nisipul roșu este rezultatul unui amestec de fier negru și pietre vulcanice roșii, rămase în urma activității vulcanice a lui Thira, impresionantul vulcan, care a erupt și a conturat Santorini-ul în 1450 î.Hr.

Astăzi, plaja este foarte populară, dar puteți găsi șezlonguri pentru a evita să faceți plajă direct pe nisipul dur. Cel mai bun moment de vizitat plaja este dimineața devreme, nisipul încălzindu-se ulterior destul de tare în bataia razelor de soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.