Cel puţin şase oameni au murit în Turcia și doi în Greciaîn urma cutremurului de azi. Peste 200 de persoane au fost rănite

Crește numărul victimelor în urma seismului cu magnitudinea de 7 Richter care a lovit, vineri, Turcia și Grecia. Cel puţin şase oameni au murit în Turcia și doi în Grecia, după ce mai multe clădiri s-au prăbușit. Peste 200 de persoane au fost rănite, au anunţat autorităţile pentru situaţii de urgenţă din cele două ţări, potrivit realitatea.net

Știrea inițială

Din primele informații se pare că a fost emisă și o alertă de tsunami și chiar a avut loc o inundare a câtorva străzi. Pe internet au fost urcate câteva imagini din localitate. Cel puțin 7 clădiri s-au prăbușit în Izmir, al patrulea oraș ca mărime din Turcia.

Un cutremur puternic a avut loc în Insulele Dedocanese din Grecia. Seismul a fost înregistrat cu o magnitudine de 7 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a resimțit de la Atena și până la Istanbul. Mai multe clădiri din orașul turcesc Ismir s-ar fi prăbușit. Seismul a avut loc la 17 km în largul coastei Ismirului. Cutremurele sunt frecvente în această zonă a Turciei.

De interes:  Elevii care vor primi 5.000 de lei de la stat. Anunţul Ministerului Educaţiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.