La nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt 122 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte  1379 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara se află internate 31 persoane (confirmate pozitiv cu COVID-19), din care 4 persoane din judeţul Timiş.

Starea generală a pacienților confirmați și internați în spital este bună. 

În cursul zilei de ieri, a mai fost internat un pacient de sex masculin, de 52 ani,  suspect cu infecţia COVID-19, simptomatic (febra, cefalee, tuse productiva). Acesta a venit din Austria in 14.03.2020 si se afla în autoizolare.  

Până în acest moment, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara au fost externate 22 persoane, după două teste negative consecutive.

În cursul zilei de ieri, la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara s-au lucrat 114 teste pentru depistarea infecţiei cu COVID-19).

De interes:  Ce trebuie să ştii despre sangria – BANAT

Nu au fost persoane transferate (confirmate pozitiv cu coronavirus) la alte spitale.

The post Cel mai recent bilanț al epidemiei, în Timiș appeared first on Realitatea de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.