Tratamentele faciale profesionale efectuate in cadrul saloanelor de infrumusetare sunt foarte diversificate si foarte numeroase. Aceste tratamente faciale cauta sa raspunda nevoilor unui numar tot mai mare de persoane care isi doresc rezolvarea anumitor probleme la nivelul tenului sau care cauta obtinerea unui aspect cat mai delicat al pielii. Printre aceste tratamente faciale profesionale se regaseste inclusiv peeling-ul chimic.

Peeling-ul chimic poate aduce beneficii majore pentru o gama diversificata de probleme la nivelul tenului. Printre acestea putem aminti acneea, aparitia petelor de pigmentare, ridurile de expresie, ridurile care semnaleaza imbatranirea sau pierderea elasticitatii pielii. Tratamentul de peeling chimic Pitesti are capacitatea de a actiona la diferite profunzimi in ceea ce priveste pielea.

Etapele peeling-ul chimic

Procedura este una simpla si nu este necesara efectuarea unei anestezii. Acest lucru datorita faptului ca procedura nu cauzeaza nici cea mai mica durere. Cu ajutorul peeling-ul chimic se efectueaza o curatare in profunzime a pielii fetei.

In acest mod sunt indepartate celulele moarte din zona fetei. Prin urmare primul pas in cadrul acestei proceduri este acela de a curata pielea fetei. Urmeaza folosirea substantelor chimice specifice acestei proceduri. Pentru aplicarea acestor substante chimice se utilizeaza o pensula speciala sau un aplicator din bumbac.

De interes:  Bărbat din Timiş prins după ce a furat 37 de telefoane dintr-un magazin din Satu Mare

Procedura presupune raspandirea substantelor chimice intr-un mod cat mai uniform la nivelul pielii fetei sau doar local, unde sunt probleme care trebuie rezolvate. Aceste substante chimice specifice pentru tratamentul de peeling chimic Pitesti vor fi lasate sa actioneze un anumit interval de timp.

Urmeaza etapa de indepartare a substantelor chimice folosite. Pentru calmarea pielii asupra careia s-a aplicat procedura de peeling chimic va fi folosita o crema hidratanta. In final se va folosi un produs care sa asigure protectia pielii fetei in fata razelor solare.

Tipuri de peeling chimic

Peeling-ul chimic este un tratament facial care poate fi regasit in diferite tipuri pe baza gradului de actiune al substantelor folosite in cadrul acestei proceduri. Peeling-ul chimic superficial este varianta care este folosita pentru a exfolia primul strat de piele.

Este varianta care actioneza doar la nivelul stratului de piele subtire si este destinat pentru persoanele cu pielea fina.Peeling-ul chimic superficial rezolva probleme precum ridurile fine, leziunile acneice sau petele maronii aparute in stratul superficial al pielii.

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 51. Rețeta perfectă pentru câștigarea alegerilor

Peeling-ul chimic mediu sau moderat actioneaza la nivelul epidermei si al dermului superficial. Acest tip de peeling chimic Pitesti indeparteaza celulele moarte de la nivelul acestor straturi ale pielii. Este indicat pentru rezolvarea problemelor precum cicatrici superficiale sau moderate aparute in urma acneei, pentru ridurile medii si chiar pentru rezolvarea ridurilor profunde.

Cea de-a treia categoria a peeling-ului chimic este varianta profunda. Aceasta poate ajunge pana la nivelul dermului profund. Tocmai de aceea se recomanda pentru rezolvarea problemelor precum cicatricile foarte adanci rezultate in urma acneei sau a ridurilor foarte profunde.

Pentru peeling-ul chimic profund este necesara o anestezie locala.Alegerea tipului de peeling chimic Pitesti se va face la recomandarea medicului dermatolog, in functie de problema care se doreste a fi rezolvata cu ajutorul acestei proceduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.