Ce trebuie să iei cu tine atunci când pleci într-un city break?

Atunci când pleci într-un city break, bagajul trebuie să fie micuț și compact, și trebuie să cuprindă toate cele necesare, astfel încât să nu apară neplăceri pe parcursul zilelor. Pentru asta trebuie să iei în considerare starea vremii pe parcursul călătoriei, itinerariul pe care îl vei avea, precum și mijlocul de transport cu care te vei deplasa.  

Iată lista de obiecte absolut necesare în orice călătorie: 

  1. Articole vestimentare adaptate vremii

Un prim pas important în pregătirea bagajului este să verifici exact cum va fi vremea în perioada în care vei fi plecat. În acest mod, vei alege îmbrăcămintea potrivită și te vei putea bucura de vacanța ta. Totuși, nu uita că ar fi de preferat să ai la tine și două articole vestimentare suplimentare, astfel încât, dacă se întâmplă vreo situație neprevăzută să fii pregătit. 

  1. Gadget-urile necesare

Indiferent de cât de mult timp vei fi plecat, cu siguranță vei avea nevoie de încărcător pentru telefonul tău mobil, de laptop, de un adaptor universal sau de aparatul foto. De preferat ar fi să ai la tine și o pereche de căști wireless de la Lerato, astfel încât atunci când călătorești cu avionul sau autobuzul să poți viziona un film sau să poți asculta muzică.  

  1. Documente și bani cash
De interes:  Profitati de avantajele energiei solare si alegeti un sistem cu panouri solare de la Voltech.ro!

Poate cel mai important lucru atunci când de pregătești să pleci în vacanță este să îți pregătești documentele necesare și să ai bani cash schimbați în moneda țării în care te deplasezi. Pentru a-ți fi mai ușor, poți face o mapă cu toate documentele necesare, pe care să o păstrezi în bagajul de mână, unde să pui biletele de avion, pașapoartele sau rezervările de la cazări. Nu uita că atunci când vizitezi, ar fi de preferat să nu ai actele de călătorie la tine, iar banii ar fi bine să nu fie toți într-un singur loc. 

  1. O mini trusă de prim ajutor

Dacă știi că ești puțin mai sensibil la vreme sau dacă iei ceva suplimente, de preferat ar fi să îți faci o mică trusă de prim ajutor, ce să conțină lucrurile esențiale. Cu siguranță nu vei pleca de acasă cu gândul de a o utiliza, însă e mai bine să fii pregătit pentru situațiile neplăcute. 

Pe lângă lucrurile esențiale pe care trebuie să le conțină bagajul tău, important este și modul în care împachetezi. Astfel, pentru o maximizare totală a spațiului din bagaj începe să adaugi întâi papuci, urmat de articolele de mici dimensiuni ce pot fi strecurate în spațiile rămase, iar mai apoi de articolele vestimentare. 

De la planificare până la ultima etapă, cea de împachetare, toate te vor ajuta să ai parte de un city break perfect, fără prea multe surprize neplăcute. De-acum, nu mai rămâne decât să te bucuri de vacanță!

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.