Ce trebuie sa faci pentru a trimite un colet din Germania in Romania

transport-colete-germania-romania

Orice persoana se bucura cand primeste ceva. Si cu siguranta a existat o ocazie cand fiecare dintre noi a trebuit sa trimita un cadou unui prieten, o marfa unui client sau documente unui partener de afaceri. Din pacate, procesul de transport nu este intotdeauna lin. Uneori, trebuie sa cauti si sa compari informatii cu privire la cea mai ieftina modalitate de transport sau cel mai rapid serviciu de livrare, iar alteori esti ingrijorat de modul in care este transportat coletul tau, si daca va ajunge in siguranta la destinatie. Cu Waltrans, beneficiezi de preturi avantajoase si coletarie de calitate.

Modalitate de livrare

Uneori, atunci cand ai nevoie sa faci o expediere urgenta din Germania, te poate speria pretul mare, avand in vedere distanta. Desi aparent o procedura simpla, transportul din Germania in Romania poate fi o problema. Dar in ziua de astazi, lucrurile nu mai sunt atat de complicate. O procedura care poate te-a deranjat anterior este acum foarte simpla. Trebuie doar sa suni si sa oferi companiei de transport informatii despre livrare, si vei afla imediat pretul si timpul de expediere. In mod evident, cea mai ieftina optiune de livrare este cu microbuzul de transport colete Germania-Romania.

De interes:  Jocuri în doi cu mașini de la Friv pentru pasionații de viteză

Ce trebuie sa faci pentru a trimite in siguranta coletul

Pentru ca pachetul tau sa ajunga la destinatar in siguranta, acesta trebuie sa fie ambalat in cel mai bun mod posibil, ceea ce va reduce la minimum impactul oricarui soc care poate aparea in timpul transportului. Foloseste o cutie de carton intacta si dubla, si impacheteaza individual articolele pe care doresti sa le expediezi in folie cu bule, care va oferi intotdeauna o amortizare adecvata. Lipeste o eticheta cu adresa corecta a destinatarului pe cutie, si asigura-te ca sigilezi bine coletul.

Inainte de a ambala produsele, asigura-te ca se incadreaza in lista de articole permise pentru expediere in alta tara. Fiecare companie de curierat are reglementari, si are o lista personala de marfuri pe care nu le transporta. O astfel de lista este creata din mai multe motive, inclusiv datorita reglementarilor internationale. Majoritatea firmelor de curierat international nu transporta materiale si substante periculoase, inclusiv munitie, arme, acizi, mercur, bacterii sau virusi. Astfel de bunuri pot deteriora alte colete. In plus, unele companii de transport colete nu vor accepta pachete care contin medicamente eliberate pe baza de reteta, alcool, tutun, tigari, produse perisabile sau opere de arta originale. Fiecare tara are propriile legi si reglementari vamale. Merita sa te familiarizezi cu aceste legi inainte de expediere. Pachetul poate fi verificat la vama. Daca un articol interzis este in interior, coletul va fi returnat cel mai probabil expeditorului si, in cazuri extreme, poate fi confiscat la vama.

De interes:  Ce sunt notele de parfum şi cum poate fi ales parfumul perfect

Dupa ce reusesti sa determini ce articole poti trimite in pachet, poti ambala coletul si poti chema un curier. Procesul este relativ simplu, iar coletul tau va ajunge rapid si in siguranta in Romania, direct la adresa specificata de tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.