La trecerea în neființă a unei persoane dragi, durerea este imensă, așa că ai nevoie de ajutorul unor profesioniști pentru a depăși cu bine momentul. O firmă de servicii funerare cu experiență este o soluție excelentă, dar cu toate acestea ai nevoie și de un plan de înmormântare, pentru a nu uita niciun detaliu.

Pregătirea decedatului

Una dintre cele mai dificile părți în organizarea unei înmormântări o reprezintă și alegerea hainelor în care va fi îmbrăcată persoana care a încetat din viață. Înainte de aceasta, este nevoie și de îmbălsămarea corpului. Lasă această parte dificilă în sarcina specialiștilor de la o firmă de servicii funerare Bucuresti care știu cum să se descurce în aceste situații.

Alegerea sicriului și a crucii

Oricât de mult ai încerca să eviți, este nevoie să alegi sicriul și crucea. Există numeroase modele de sicrie, la prețuri diferite, pe care le oferă companiile de servicii funerare, și spre care îți poți îndrepta atenția. Există și posibilitatea de a-l comanda, sau chiar a-l personaliza. Gândește-te că timpul este totuși destul de scurt pentru niște pretenții uneori nejustificate.

De interes:  Numărul de noi infectări cu coronavirus ar putea crește după începerea școlilor

Pregătirea locului de veci

Cei de la firma de servicii funerare la care ați apelat se ocupă de toată birocrația necesară în aceste triste momente, și chiar pot merge la Administrația cimitirelor pentru a vedea ce trebuie făcut în legătură cu locul de veci. Discută cu ei toate aceste aspecte și dacă totul este în regulă și se pot descurca și fără să vii și tu, atunci lasă pe mâna lor și tu profită de acest timp pentru a-ți lua rămas bun de la cel drag ție și care a încetat din viață.

Ora și data înmormântării

Alegeți ora și data înmormântării, discută la capelă despre acest aspect, inclusiv cu preotul care va realiza ceremonialul religios. Anunță pe toți cei apropiați decizia ta, pentru ca toți cei care doresc să îți fie alături să o poată face. Eventual, poți apela la un ziar local pentru un anunț în acest sens. Serviciile profesioniste de o firmă de servicii funerare sunt de mare ajutor acum, pentru că te scutesc de mult timp pierdut, dar și de omiterea unor etape importante din acest proces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.